Hitta känslan...

0-32c648fd4355c7bf0f4808da080a7b99.png

Kolla varifrån!

Hitta känslan om den inte redan finns. Farmor poserar glatt :)


Många brasor...

5af6b711938a14145b9e8df57d0346c7.png

Kolla varifrån!

Många brasor var inställda men inte vår inte!


Underbart!

0-1e197539cab3ff9305ec5650cbd1c6b9.png

Kolla varifrån!

Underbart!


Förfesten med...

0-6721a4a4a74dd740f0e96b1ec586dd97.png

Kolla varifrån!

Förfesten med Olivia!


Glad Valborg

Ja, då var den valborg då...Härligt att hämta hem sommaren nu!
Efter skolan idag träffade jag Emma, vi gick till affären, köpte godis sen gick vi till "Torpet-backen" och satt där och smaskade godis och skrev våra första sidor i dagböckerna. (Ja, jag får ju faktisk börja skriva nu!)

Nu måste jag ner och städa rummet (tydligen, tycker det ser hetl okej ut, det ska ju synas att någon bor där!!)...Sen så kommer ju Farmor, Farfar, Marita, Mattias, Hampus & Olivia, ska bli super mysigt att träffa dom (även om de bor på samma gata ;D), vi ska grilla och bara ta det lugnt och mysa, jag får väl underhålla Olivia älsklingen!
Sen ska vi ner till fridhem och kolla elden som vi alltid gör. Härligt.

Och om jag ska hinna fixa iordning mig plus städa rummet så är det bäst att jag slutar nu, men jag håller er uppdaterade ikväll! Lovar minst 5 MMS inägg med härliga bilder.

Glad Valborg! <3

Kreta 94

Jag känner en tjej, eller rättaresagt en kvinna, snart gift med 3 barn, som verkligen levde livet när hon var yngre.
En dag bestämmde hon sig för att åka ner till Kreta, hon tog med sig lite pengar, en väska och en kompis och drog. Hon stannade i 2-3 månader. Efter ett par veckar tog ju pengarna slut så på kvällarna/nätterna festade de och jobbade på olika barer, sov till 16.00 någonting, frächa upp sig, sen iväg igen.
Fan vilket härligt liv! Här är iallafall en låt som påminner henne om den resan, låten är helt okej.
"apamysig" eftermiddag

Tjollahopp!

Hemma nu från en "apamysig" (som Emma skulle ha sagt) stund på stan, eller rättaresagt nere vid hamnen.
Vi möttes vid 14.00 någonting och försökte först få tag i Emmas mobil som är borta, med 1 halvhjärtat och mycket nervöst försök att ringa upp den "gubbe" som vi vet har mobilen så la vi ner efter ett par signaler och tänkte inte ner på det.
Vi gick raka vägen ner till hamnen och Almedalen och min mun gick som en kulspruta, fick göra det bästa för att inte bara ställa mig mitt i backen och skrika ut min lycka, att det äntligen är sommar är helt otroligt och att tänka på allt jag ska göra och hur mycket jag och Emma egentligen ska göra är helt otroligt!!! Vi svängde förbi bibblan för att fixa med lite böcker och sen bort till Glass-magazinet som har blivit som en signatur för mig och Emma, såfort vi får chansen springer vi som kor på grönbete ner för backarna och kullerstenen.

Och idag, eftersom jag är extra lycklig så lyxade jag till det rejält!
1 voffla med 3 kulor; "Äpplepaj", "Hallonglass" och "Rocky Road" +vaniljgrädde på toppen.
När vi fixat detta från en mycket mycket förvirrad och stressad "glass-gubbe" så gick vi och satte oss på den underbara trappan med utsikt över alla båtar och bojar som låg ute i vattnet. På vägen dit stötte vi också på 4 (några år äldre) killar som går på min skola, och bara sådär rakt ut i luften frågade 1 av dem om vi gick på södervärn!? Jag sa att jag gjorde det och sen gick vi. Fattade ingenting, de verkade inte vara något taskigt eller så heller för då hade de nog skrattat men dom såg helt allvarliga ut...aja, får jag något att tänka på i kväll under täcket iallafall....

Nu sitter jag här och lyckan bara fortsätter, hade jätte många roliga inlägg i min "Bloglovin" som haf nu läst igenom och nu ska jag pyssla lite med dator+mobil...Vet int ehur det komemr gå men får väl hoppas på det bästa ;)

Ps. Imorgon får jag börja skriva dagbok!! Ska bli super kul, Emma har också skaffat en bok (en precis likadan som min fast en grön, jag har en "sand-färgad") och ett förnufft till att börja skirva i sommar. Ska bli askul att hon också "sitter i samma båt" :) Ds.

Emma och...

6297b8cf563503f3ef8d81d780bb59a0.png

Kolla varifrån!

Emma och jag sitter nu i hamnen och myser! Bästa stunden på hela dan!


Jasmine är...

0-1427eb0fd4ca8f59a5ca8fdccebfa330.png

Kolla varifrån!

Jasmine är lycklig över att säsongen äntligen satt igång!


Min teori om ätstörningar

Kom att tänka på en grej i duschen...Det här med anorexia och ätstörningar och massa sånt.
Hur jävla lätt är det för en liten osäker tjej på 13-15 år att veta vad som är rätt!? Alla vuxna säger att vi ska motionera, inte sitta inne hela tiden utan ut och göra saker, gärna börja med någon sport eller börja promenera eller springa. Och när maten kommer påtal så serveras gärna nyttig fettsnål mat och potionerna ska inte vara överdrivna...Detta är vad som sägs till de lite "större" barnen. Detta är deras vardag men vi alla lever samma i samma värld. Vi går i samma klass som dessa "stora" och överviktiga barn, vi är kompisar med dem vi lever deras vardag alla lever liksom varandras kan man säga.

De "normala" (gillar inte att använda det ordet men vet inte riktigt hur jag ska säga det annars) tjejer som redan motionerar börjar då motionera mer och mer. Och samtidigt som de gör det så får de för sig att de också måste äta den mat som de överviktiga blir rekomenderade, alltså fettsnål mat med få kalorier och ganska små potioner. Men alla fattar väl hur det här hänger ihop, eller rättaresagt inte hänger ihop! Det funkar ju inte! En "smal" vältränad tjej som kanske motionerar 3 gånger i veckan, som sedan ökar till flera pass om dagen (i värsta fall) samtidigt som de äter mindre mat och maten de äter innehåller inte de grejer som en idrottare behöver.

Och där uppkommer ätstörningarna...
Det är min teori och den behöver inte vara rätt. Det är bara ett par meningar och tankar från en (snart) 14 årig tjej som lever den såkallade "vardagen".
Skriv gärna vad ni tycker och ge min komentarer och putta fram era åsikter. Jag är väldigt intreserad av just detta, balansen mellan en hälsosam idrottsutövare och en ohälsosamm idrottsutövare, vägen där emellan är kortare än man tror.
Berätta gärna för mig vad ni tycker om det här, har jag helt fel och fått det hela om bakfoten eller har jag faktisk rätt här och var?


Brottom Brottom

Hemma från träningen nu och jag hoppar över duschen och tar ett joggingpass till p18 istället. Vi hade ju världens oseriösaste träning idag, match mot AIK's 99 eller hur gamla de nu var, och vi spelade ju liksom 11-manna fotboll på en 7-manna plan så snacka om mycket folk, nästintill kvartersligan...
Så jag är inte ett dugg trött och jag måste komam igång med att träna upp min kondis nu så nu blir det löpa hem och till p18 matchen och märkte nu att jag är sen, sen som satan...men men, är man tidsoptimist så är man (fan att jag föddes till det!!).

Ha det gott!


"ägglossningen"

Hej allihopa.
Hur har ni haft det idag?

Jag har haft det riktigt mysigt faktisk. Satte ju klockan på 05.45 igår kväll men tror ni jag kom upp imorse då!? Nej, jag lever som en Zombie på morgonen, jag hörde inte ens att den ringde, så sover jag ända tills den slutar ringa! Helt sjukt!
Så jag kom upp 6.30, inte fy skam det heller men men. Gjorde allt det där man gör på mornarna och så cyklade jag till skolan. Där var det matte, jag gjorde klar Diagnosen, sen Engelska och där var det miniprov på Verben och "Were, was, are, Is, Am, Has och Have" det var ganska lätt och jag tror att det gick rätt bra, men det hade vart någe strul med min "book Review" så jag fick inte den men jag tror att det gick ganska bra och Eva är ju min favorit lärare efter Henke så det ska väl inte vara några större problem.
På svenskan skulel man typ skapa en karaktär med hjälp av olika saker, inte så kul men en bra sak för att få tiden att gå sen läs sen mat ;) Mina älskade chicken Bitts! <3

Efter det gick jag och Jasmine till Singan och köpte godis. (köpte för 15 kr var exakt, helt otroligt!) sen så fick vi tag i Henke som fick hämta vår "ägglossning" sen sprang jag och Jamsine runt p åskolan och hämtade massa grejer som vi behövde i, säkert en kvart, sen, äntligen, fick vi sätta oss i Gröna Rummet med varsinn påse godis och vår "ägglossning". Och där satt vi i några timmar och lyssnade på musik, skrattade ton med skratt, pratade, åt godis och jobbade. Super mysigt.

Sen vid 14.00 åkte vi hem. I brevlådan möttes jag av bilderna på mig som vi tog för några månader sen...och Vecko Revyn, så nu har jag suttit och läst den och så. Skulle egentligen ha vart ute och sprungit idag men jag orkar inte den plus att träningen börjar snart. Får ta det imorgon eller i övermorgon eller nått sånt. Haha

Och ikväll efter träningen ska jag cykla till P18 och se Jamsine och hennes lag när de spelar fotboll, tar säkert lite bilder då som ni kan få se, jag håller er uppdaterade iallafall :)

Att seriestarten...

426f29b1e2fb67b3e2f3ca7fabb92113.png

Kolla varifrån!

Att seriestarten är nära går inte att undvika och hur lycklig blir man inte när det första man gör när man kommer hem är att se det här!?


Tisdag 28 April

Godmorgon bloggen.
Nu händer något så ovanligt som ett morgon-inlägg. Grattis!

Idag är det ju världens kortaste skoldag....slutar nämligen kl 12.30 och sen lunch men den kan man ju alltid hoppa över om det är äckligt men jag tror att det är Chicken Bitts (min favorit mat!!!!)  idag och då ska jag definitivt äta!
Sen skulle jag kanske hem till Jasmine och jobba med "ägglossningen" den ska vara inne på Fredag och vi har två problem;

1. Vår konstruktion är inte världens hållbaraste och jag har ingen aning om hur vanligt papperslim ska funka på ett ägg...Så, ja, för några lektioner sen såg jag vår ide och en vinnande men idag....nja....jag tror att vi måste fila lite till.'

2. VI ÄR TYP KNAPPT HALVVÄGS!

SUCK, och den här uppgiften är typ avgörande om vad man får som betyg...varför!? Och om man inte klarar det nu får man jobba med den ända tills 9:an tills man klarar det och jag orkar verkligen inte! Hoppas, Hoppas att det funkar!!

Och sen om det inte blir Jasmine så ska jag nog springa 5km när jag kommer hem, äta, äta, vila, äta sen till träningen där vi ska prata lite taktik och så inför matchen mot Stenkyrka den 3 maj. Vi brukar ha tufft mot dom, utomhus förlorar vi på att de sätter så hög press och vi springer Offside stup i ett och innomhus har det vart otur. Vi förlorade ju både Futsal-finalen och ICAcup-finalen mot dem så det blir  nog ett laddad möte....

Och måste ju börja komme igång med min löpning, jag vet att jag sagt det jätte länge nu men tiden elle rorken har inte funnits men nu när det börjar dra ihop sig till vårruset plus mitt kassa resulttat på Bip-testet plus Jogg.se som väntar på lite ifyllning så måste jag verkligen komma igång...så jag är nog såilla tvungen att springa även fast jag ska till Jasmine och till träning...SUCK.

Nej, nu börjar jag få lite smått brottom så Hejdå!

Ha en bra dag! :)


Scenic South Afrika

Vecka 1 & 2


De två första veckorna ägnas förmiddagarna till engelskaundervisning och eftermiddagarna och helgerna ägnas åt att upptäcka omgivningarna!Vecka 3Dag 1 - Kapstaden- Oudtshoorn
Tidigt på morgonen lämnar  du Kapstaden och vi ger oss iväg  mot Calitzdorp via den spektakulärt vackra vägen Route 62, vilken är Sydafrikas längsta. Efter en lättare lunch i Calitzdorp där vi besöker Die Krans. Sedan fortsätter vi vidare mot Oudtshoorn, där vi besöker en strutsfarm. För de lite äventyrslystna kan man även testa att rida på strutsar (max vikt 75kg). Vi övernattar i Oudtshoorn.
 
Dag 2 Oudtshoorn-Wildernis
 
Denna morgon är det dax att upptäcka de vackra underjordiska grottorna Cango Caves på en spännande guidad tur. Efter detta beger vi oss till Cango Wildlife Ranch där du får se utrotningshotade geparder, krokodiler och andra exotiska djur. Efter lunch ger vi oss in i de majestätiska Outeniqua Mountains och the Wilderness National park för en kanot padlingstur genom den vackra djungeln med över 200sorters fåglar och andra fascinerande djur. Övernattning sker i det vilda.


Dag 3 - Wilderness-Plettenberg Bay
 
Efter en god frukost beger vi oss mot Tsitsikamma National Park. Vi kör genom det vackra sjöområdet Garden Route och stannar vid Bloukrans bridge för att se världens högsta bungyjump ( 216 meter ). Eftermiddagen spenderas i the National Park med sitt unika läge som erbjuder både inhemska skogar och den vackra utsikten över Indian Ocean. Här erbjuds en mängd olika aktiviteter ex snorkling.

Dag 4 & 5 - Plettenberg Bay- Mossel Bay
 
Morgonen dag 4 är frivillig, du kan gå till Plettenberg Bay Beach eller/och ner till staden.
På väg till Mossel Bay stannar ni vid Knysna, här kan du se den berömda Knysna Heads and lagoon och få möjligheten att upptäcka stranden och mängder av affärer.
Dag 5 -  Mossel Bay
 
Vi beger oss mot Mossel Bay för att se Africas Big 5. Övernattning sker i Mossel Bay. Tidigt nästa morgon finns möjligheten att åka på ytterligare en safari och få möjligheten att se djur du inte ens viste fanns.
 
Dag 6 - Mossel Bay-Cape Agulhas
 
På morgonen har du möjligheten att upptäcka den vackra kuststaden Mossel Bay.
Det finns massor av saker och göra varför inte testa att surfa på sanddynerna?
Nu är det dags att uppleva Cape Agulhas den södraste delen av Tip of Africa. Du kanske till och med får möjligheten att se en val.<3 <3 <3 <3 <3 <3

USA, Coast To Coast

Är så uppe i det här med språkresan nu men oroa er inte, det lägger sig efter ett tag... :)
Tänkte nu lägga ut dagsprogrammen och lite mer fakta om de två Experience resor jag är mest intreserad av. Och jag börjar med USA COAST TO COAST.

Resan går ut på att du reser i en grupp andra europeiska tonåringar och ledare i "vans" genom 15 delstater från L.A till New York. Några av sakerna du kommer få se är Grand Canyon och Las Vegas.

Här kommer iallafall dagsprogramet :)

Dag 1:   Ankomst till Los Angeles. Check in på hotellet och alla hälsas välkomna till USA.

Dag 2: Genomgång av resan. Vi åker till Anaheim och besöker Disneyland (inkluderat).

Dag 3: Vi besöker Las Vegas där vi kommer att bo på hotell. Ta chansen och upptäck Las Vegas och den berömda The strip med Limousine. (Limousine resan är frivillig).

Dag 4: Vi kör vidare till Grand Canyon . Här får du möjlighet att upptäcka området från ovan med helikopter. (Helikopterturen är frivillig).

Dag 5: En ledig dag i Grand Canyon. Perfekt för vila eller hiking i området.

Dag 6: Vi besöker Monument Valley i Arizona och erbjuder en jeeptur i området för de som vill.(frivilligt)

Dag 7: Vi åker vidare till nationalparken Mesa Verde och besöker de välkända indian ruinerna.

Dag 8: I delstaten New Mexico besöker vi staden Santa Fe för att se vad den har att erbjuda.

Dag 9: Kvar i New Mexico besöker vi national parken Carlsband Caverns med en rundtur i grottorna.

Dag 10: Vi kör igenom New Mexico för att nå nästa resmål som är San Antonio, Texas.

Dag 11: I San Antonio besöker vi the Alamo med anrika minnen från långt tillbaka i tiden. 
 
Dag 12: Nu väntar en lång resa på vägen till New Orleans där vi kommer att bo på hotell.

Dag 13: Dagen ägnas åt att utforska staden New Orleans och en guidad tur i träskmarken erbjuds till de som vill. (Guidade turen i träskmarken är frivillig).

Dag 14: Ännu ett stopp för att besöka den riktiga amerikanska södern i Alabama.
 
Dag 15: Forsränning på morgonen (frivillig) i delstaten Tennesse i den amerikanska södern.

Dag 16: Vi reser vidare till Washington DC, USA:s huvudstad.

Dag 17: Vi spenderar dagen i Washington DC för sightseeing och shopping.

Dag 18: Förmiddagen spenderar vi i Washington DC och därefter kör vi vidare till New Jersey.

Dag 19: Vi tillbringar dagen i New York City och besöker några av stadens alla sevärdheter. Vi kommer att övernatta på hotell. Transportkostnaden runt i NYC är till självkostnadspris.

Dag 20: Sista dagen i USA. Vi förbereder oss för hemresa och tar oss ut till flygplatsen för att inleda vår resa över Atlanten.

Resan kostar mellan 24.000-30.000 beroende på när och vart ifrån man åker, men kolla mer på hemsidan.

Want It!


Språkresan

Igår fick jag hem ännu en "sts-språkresor" broshyr och känslorna väcktes till iv igen. Fan vad jag vill åka! Jag vill åka nu, i sommar! Eller iallafall nästa sommar men det kommer inte bli förens sommaren mellan 9:an och 1:an...fan också!
Läste iallafall igenom den igår kväll och jag som vart så säker på att jag vill åka en "vanlig" språkresa till malta, bo på Club STS och bara vara, hur härligt som helst men nu har jag också fått upp ögonen för något som heter STS Experience som i grunden är samma sak, en språkresa alltså.
Just nu (det kommer nyheter hela tiden) så kan man välja mellan dessa;

USA Coast To Coast, man är borta i 3 veckor och under de 3 veckorna ska man ta sig från L.A till New York i en Van eller något liknande. Man besöker alla möjliga platser och man campar ute i det vila och bor på hotell. Språkinlärningen får man genom att prata med de andra i gruppen och med guider och lokalbefolkningen, fast det är ju inga välplanerade "sitta vid bänken" lektioner precis.


East Coast Australia, är en resa på 4 veckor, man lär sig om kulturen, bor på olika platser och så. Får möjlighet att komma nära ausralienska djur o.s.v och man kan också boka ett speciellt "pass" och om du har det får du en hel vecka på dig att utforska stora barriärrevet, hur coolt som helst!

Canada wildlife, ja, man åker runt i canada och är med om helt otroliga saker. Man kan t.ex besöka glaciär, se klippiga bergen ja, bara leva där i vildmarken i Kanada.

Jag är intreserade av 2 st av dessa resor, det är USA coast to coast och den här;

Scenic South Africa. Du är borta i 3 veckor, varav 2 veckor med lektioner på förmiddagarna och på eftermiddagarna är det bara att vara, man kan åka upp i linbana upp i Taffelbergen, åka till fängelse ön "Robben Island" och bara se Sydafrika och umgås med alla nya vänner man hittar.
Men 3 veckan blir något speciellt, nämligen safari...
Det ända negativa med den här resan är (förutom priset på 32 995 kr) att man ska övernatta i "djungeln" där det finns tropiska djur, och ormar...ja, det är ju absolut ingen favorit.

Så nu har jag egentligen ingen aning om vart jag vill. Men vad det än blir så blir det nog bra.
Hoppas också att Emam får följa med :)

Kommer skriva mer om det här en annan gång men nu måste jag ner och äta.

Ha en bra kväll och Tack Emma för den gulliga komentaren!

Change <3

Nejmen gud!
Så jävla bra att dela data med brorsan, får tag i så mycket bra musik då :)
Har hittat "Change" med Sean Kingston (har alltid gillat hans musik) och jag verkligen älskar den! Får rysningar ni vet.<3 Helt sjukt hur man kan älska en låt sååå mycket!

Så här lägger jag ut en YOUTUBE och texten och bönar och ber er att lyssna på denna underbara låt :)
Någon som vet om den är gammal eller ny?Change, Change, Change,
Change, Change, Change,

Chorus:
Oh i wish i had the power, the power to change the world
But im just one man trying to do it on my own
Oh i wish i had the power, the power to change the world
But im just one man trying to do it on my own
Can someone help me? (change the world)
Can somebody help me? (change the world)

Everyday i saw you there chillen on the corner
puffin on crack and marijauna
Because i know how your life is
nobody just be guidin, no

Hope to see black people living longer
also less kids without fathers
We should all come together
Please stop fighting and killing eachother

Its what happens when your living in the street life
its so dark and you dont get sunlight
People seeing why you dont get treated right
But ima try to change it

Chorus:
Oh i wish i had the power, the power to change the world
But im just one man trying to do it on my own
Oh i wish i had the power, the power to change the world
But im just one man trying to do it on my own
Can someone help me? (change the world)
Can somebody help me? (change the world)

Many people living off welfare
Hoping things get better next year

but im covered in tears
so many sick without health care

too many innocent people dyin'
and i dont know why
you gotta keep your eyes open even when your rollin'
as days go by

Its what happens when your living in the street life
its so dark and you dont get sunlight
People seeing why you dont get treated right
But ima try to change it

Chorus:
Oh i wish i had the power, the power to change the world
But im just one man trying to do it on my own
Oh i wish i had the power, the power to change the world
But im just one man trying to do it on my own

Bridge:
Somebody change the world
we've got little boys and little girls
growing up on this sinful earth
oh whats happening?
i dont know, but please tell me
we've got all these criminals and discretes
killin people for no reason
i dont know why

chorus:
Oh i wish i had the power, the power to change the world
But im just one man trying to do it on my own
Oh i wish i had the power, the power to change the world
But im just one man trying to do it on my own
Can someone help me? (change, change, change)
Can somebody help me? (change, change, change)
Ture Love, ända ut i fingertopparna!

Bara så...

02876c9a929d75bb7ddadf65d216cd2b.png

Kolla varifrån!

Bara så du vet så älskar jag dig och sommaren med dig kommer bli den bästa! &lt;3


Kärlek...<3

Ni vet ju min dröm att komma in på Norrköpings fotbollsgymnasium, i helgen så började jag tänka på det.
Att gå där skulel ju innebära en flytt, jag skulle väl bara träffa mig föräldrar ett par gånger per år. Såklart så har jag vart medveten om det hela tiden, ända sen jag tittade på deras hemsida för första gången. Men jag har alltid tänkt att jag ska ju inte dit än, om jag då skulle komma in så skulle det innebära att jag skulle flytta när jag är 16-17 någonting. Och det slog mig nu att det är fan inte så långt kvar...Jag fyller 14 om 1 månad och 1 dag och då är det liksom bara 2-3 år kvar tills det blir aktuellt och i det här fallet är det ju inte alls lång tid.

Alltså jag känner mig själv så pass väl att om jag skulle komma in så skulle ingenting hindra mig från att åka dit och ingeting skulle få mig att hoppa av men om jag ska gå och sakna mig föräldrar och vara lesdsen och deprimerad i 3 år så finns det ju ingen chans att jag skulle kunna fokusera på mina studier samtidigt som jag spelar fotboll och tränar i stort sätt varje dag, jag skulle ju inte kunna fokusera på fotbollen heller och då undrar jag om det är värt det...
Drömmen finns fortfarande kvar, när jag tränkt en tanke finns det nästan ingenting som kan göra så att jag ska byta tankegång. Jag ska söka in till De Geer, såklart, sen är det bara att böna och be för att jag är redo för det.

Men hoppa av...NEJ, inte en chans. Malin Moström kom in på Borås fotbollsgymnasium och åkte hem efter bara några veckor och jag har så svårt att förstå varför, visst det ordnade sig för henne och hon är en av sveriges bästa damfotbollsspelare genom tiderna, men just det att hon knappt gav det en chans är jag innombords ganska besviken på. Hon sa i en intevju att "Det var inget för henne", men hur fan vet man det efter bara ett par veckor!?

Nej, Malin kommer alltid vara min stora förebild och idol men just det har jag så svårt att förstå och leva mig in i.

Jag kommer alltid kämpa för att "slå" henne och den dag jag får "Diamantbollen" kommer vara den bästa dagen i mitt liv, eller ja, en av dom iallafall. Den dag jag gifter mig (om jag gör det) eller den dagen jag får barn eller adotperar ett (om jag gör något av det) kommer ju också betyda världen för mig, absolut.

Men tänk vad lyckligt lottad jag är...Jag har hittat den sak i livet som gör mig lycklig. Jag kan gå ut på gatan med brorsan och köra streetfotboll, jag kan spela med klasskompisarna i skolan, jag kan spela med mitt lag, ja, så fort jag får spela så är jag lycklig och och alla problem går ur världen och jag är On top of the world <3


Fotbollshelgen

Hemma igen, både skönt men också skit tråkigt! Hade lätt kunnat stanna ett par dagar till i klubbstugan.
Hade det iallafall jätte härligt att spendera lite "icke fotboll"'s tid med damlaget. Lära känan dem lite mer och att dom kan lära känan mig. Men jag känner verkligen att de vill ha med mig och accepterar mig och det är ju skönt...

Igår kom vi alltså dit vid 13.00 och träningen var väl inte så jätte seriöst. M o P hade nog tänkt något annat, kanske lite seriösare träning med RIKTIGA övningar men det blev bara massa Mulle-tävlingar och spel. Skitkul.
Började vid 13.30 och plötsligt var kl 16.00, vart tog tiden vägen!?

Igår kväll åt i Tacos (såklart) och spelade Guitar Hero, Wii och skrattade ton! Ett gäng gick också på promenad och det som hände under den promenaden var nog det roligaste under hela helgen, för alla, även för dem som inte var med in action. Haha, ja, det är det vi skrattat mest åt tror jag, men den historian sparar jag till lite senare tror jag.
Sen vid 24.00 någonting var det äntligen tyst!

Kl halv 8 gick vi upp i morse, motvilligt.
Åt frukost, packade ihop, laddade inför match mot AIK's 94. Trodde inte att jag skulel få spela så mycket, det är ju tufft motstånd. Men helt plötsligt stod jag där på planen, lite ring rostig och förvirrad och inte tala om trött och seg! Efter ett tag kom jag dock äntligen in i matchen och när jag gjort det känndes det jäkligt bra och jag är jäte nöjd över min insatts. Men "Matchens lirare" blir ju ändå födelsedagsbarnet Märta som verkligen var på topp idag. Asschysst tjej!

Nej, nu sitter jag här och äter lite matrester, chokladmuffins och jordgubbar, snart ska jag in till M/M på kalas.
Ska bli mysigt att träffa kusinerna <3

Nej, hoppas att ni haft det jäkligt bra i helgen för det har jag och fan vad jag har växt. (innombords alltså)


Gomorrn!

Gomorgon bloggen.
Idag är det ju träningsläger som gäller. Lite pirrigt eftersom det är med damlaget, men egentligen så har jag ju spelat och tränat med de allihopa och några känner jag ju t.o.m väldigt bra. Så skulle M försöka få med 2 andra juniorspelare också, så det känns ganska skönt.
Men annars så har jag ju G så det känns i vilket fall somhelst lugnt. De är ju inga monster precis...

Så snart ska jag börja packa, äta frukost och bara ta det lugnt innan jag åker upp. Så det blir ingen blogg nu på ett tag, kommr hem vid typ 13.00 imorgon så då kanske det blir lite. Aja, ni andra får också ha det bra idag och så måste jag ju också säga Grattis till Jasmine som fyller 14 år idag. Grattis <3
Nu ska jag också gå och skicka ett sms till henne om hon nu inte skulel läsa det här.

"Bend It Like Beckham"

 
Filmen är ju så himla bra gjord! Musiken stämmer verkligen ihop med klippen ibland. Så här kommer en liten snabbgenomgång från filmen "Bend It Like Beckham"

Tatuering <3

Vet ni något ni alltid har blivit tillsagda att aldrig, i hela ert liv göra, men som ni såååå gärna vill göra ändå?
Jag har en sån grej, Jag vill tatuera mig. Några kanske blir chokade, andra inte och många som läser nu kommer säkert uppmuntra eller totalt vara emot men det är ändå en liten dröm som ligger och gnager.

Men en grej jag inte förstår är varför det ska vara sån tabu med tatueringar, eller iallafall i vissa fall. Som min morfar t.ex, han har en scorpion men jag har typ bara sätt den 1-2 gånger eftersom han vägrar visa den, han praktiskt taget skäms över den! Men varför gjorde han den då!?

Jag vill tatuera mig men ändå så har jag hört från en kompis att det gör jävligt ont och att de 15 minuter som det tog för henne är de värsta i hennes liv...Visst skrämmer det mig men viljan ger sig ändå inte, Jag vill, Jag vill, jag vill!!
Och vet ni vad jag vill ha?
 Texten "If you can dream it you can be it" skrivet antingen längst ner på ryggen typ där ryggen går över mot rumpa, lite över bikinitrosans linje typ, eller lite nedanför min höft.

Åhh, shit, jag vill bara ha det överstökat nu!Den här var ju också väldigt gullig!


Någon bild...

0-13bd103bc4f20333260f8a5a3178e4b1.png

Kolla varifrån!

Någon bild var jag ju tvungen att lägga upp.
Det var ett väg sen...


Läger med gamlingarna i helgen!

Oj, nu har dte inte hänt mycket inte. Skolan har rullat på somvanligt, inga prov, inga större läxor, inga speciella spex med fotbollen, ingen Emma bara Lingonveckan som väntar och jag trött och vrålhungrig 24/7, shit!

Men i helgen kommer det iallafall hända lite, eller ganska mycket faktisk...
Ikväll ska jag kanske ner till Gården eller så myser jag här hemma med familjen, blir säkert Talang eller nått.
Sen imorgon förmiddag blir det nog aslång sovmorgon och vanligt morgonmys, kanske sola lite och så sen vid 12.30 kommer M och hämtar mig så ska vi upp till klubbstugan så ska jag få vara med på ett "läger" som damlaget ska ha. Så imorgon ska vi typ träna, snacka taktik och massa teori, skulle inte förvåna mig om det blir lite utvecklingssamtal också, sen på kvällen så ska vi väl göra nått roligt...äta, bara mysa sen sova över där i klubbstugan, sen på morgonen blir det match mot (jag tror det var) AIK's 94 lag fast jag skulle typ inte spela den matchen verkade det som, men vi får se. Askul att de vill ha med mig, sncakade med M idag och jag var tydligen "JÄTTTTTTE VÄLKOMMMMEN!!!" Jätteroligt.
Så det är väl typ så min helg ser ut.
Sen på Söndag ska vi in till M/M + kusinerna och äta middag, födelsedagsfest för min (ingifta) farbror. Sen på måndag är det dags för vanlliga tråkrutiner igen....Piss också!


100 frågor

1. är du kär? - Vet inte riktigt...
2. har du snusat? - Aldrig
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - Röker inte 
4. har du legat i sängen brevid en kille? -
Många gånger!
5. har du blivit dumpad? - aa
6. har du blivit slagen allvarligt? - Nja...tror inte det 
7. tar du droger? -
Aldrig
9. har du pussat en tjej? - Självklart!
10. hatar du någon? - Ja
11. älskar du någon? - Absolut
12. har några av dina vänner svikit dig? - De är inte mina vänner längre 
13. har du djur? -
aa 1 kanin och 2 änder 
14. har du legat brevid en tjej i sängen? -
Såklart
15. hatar du dig själv? - Varför skulle jag!?
16. gillar du orange? - Helt okej
17. har du haft/har oskyddat sex? - Nej
18. har du nån sjukdom? - Tror inte det
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - Säkert! :D
20. har du en gris? - Nej
21. har du en plattång? - Yes
22. har du en bror? - aa
23. har du sjukt bra humor? - JA!!!
24. är du brunett? - Nej
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - Neje...det räcker med 1 halv timmer eller så.
26. tycker du om hästar? - Nja..sådär
27. har du en hund? - Nej, vill ha en Lagotto
28. har du skilda föräldrar? - Nej men skilda morföräldrar
29. har du gått på simskola? - Nix
30. har du sagt bög till en kille? - Säkert!
31. har du sagt fitta till en tjej? - Nej
32. har du fuskat? - Haha, ja...någon gång har det väl hänt
33. har du en teve på ditt rum? - aa
34. har du facebook? - japp
35. har du MSN? - yes
36. har du en syster? -  aa <3
37. har du bruna ögon? - Nej
38. gillar du att fota? - Helt okej...
39. har du sett dig själv brinna? - Haha nej, inte vad jag kommer ihåg
40. hjälper du dina vänner? - ALLTID!
41. gillar du tacos? - AA!!
42. tycker du att du är snäll? - Ja...
43. har du dansat? - mm, men usch!!! Värsta som finns!
44. har du spelat fotboll? - Ja, nästan varje dag!
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Vet inte
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - Ja, om jag känner mig fin :)
47. har du ätit sniglar? - Nej... :p
48. äger du en locktång? - aa
49. gillar du att tugga tuggummi? -  <3
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - Såklart!
51. gillar du kläder? - Absolut!
52. hatar du falska vänner? - Vem gör inte det!?
53. gillar du räkna matte? - Nja...helst inte
54. älskar du någon nu? - Aa
55: har du gråtit inför en vän? - Haha, ja,
56. kan du sjunga? - NEJ!! Helt tondöv!
57. har du sett nån dö? - Neje...tror inte det iallafall
58. säger du vad du vill? - Alltid!
59. hur många år är du? - 14 om 1 månad och 5 dagar
60. vad är ditt hela namn? Emilia Maria Söderholm
61. kan du tala spanska ? Inte flytande
62. är du kortare än 1.60? - Tror inte det
63. älskar du sommaren? - BÄSTA SOM FINNS!!!
64. älskar du vintern? - Jag älskar julen...
65. har du mer än 6 par skor? - Såklart!
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - Haha, nee
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Oja, haha!
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Yes
69. gillar du att städa? - Ibalnd...
70. gillar du att sova länge? - <3
71. har du vart med om en olycka? - aa
72. är du förvirrad? - nej, inte mer än vanligt
73. har du mer än 6 par byxor? - såklart!
74. har du förlorat en vän? - aa
75. gillar du att shoppa? - Vem gör inte det!?
76. har du varit i paris? - Nej
77. gillar du spindlar? - Neutral...
78. klarar du dej själv? - Absolut!
79. har du lagat mat? - Yes
80. är du klantig? - Nja..ibland
81. har du foppatoffler? - Ja...
82. har du mer än 20 låtar på din data? Ja
83. sminkar du dej innan skolan? - När skulle jag hinna det!?
84. har du träffat en kändis? - Ja
85. har du mer än 7 par nagelack? - Jo
86. har du busringt? - Vem har inte det!?
87. har du skällt på din bror? - Haha...mm
88. har du en vän som skiter i dig? - Isåfall är hon/han ingen vän
89. har du velat göra saker men vågar inte? - Om jag vill så vågar jag
90. sover du med nått gosedjur? - Ibland
91. har du åkt nånstans utan att du får? - Tror inte det
92. vill du bara bort ibland? - Vem vill inte det!? 
93. har du tältat? - 
Haha varje sommar! Burgsvik here I come!
94. har du brännt dig? - Aa...
95. har du lekt med levande ljus ? - mm
96. har du lekt anden i glaset? - Nej...
97. skäms du ibland? - Då och då
98. bor du i skåne? - Hah nej
99. gillar du hip hop/rap musik? - Jadå
100. är du på sista frågan nu? - Vad tror du!?

Test...

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Emilia Maria Söderholm
Smeknamn: Har inget speciellt, ibland "Emilio" av Jasmine
vad lyssnar du på just nu?: Chris Brown-With you
Beroende av: Kärlek, fotboll, choklad, saker att göra, vänner, familj
Favoritkaraktär(er) i bok: Rebecca Blomwood såklart ;)
Vad behöver du mest just nu? Kärlek
Vad tror folk om dig? Egentligen så vet jag inte riktigt...Att jag är ganska märklig kanske...
Vad säger du för att imponera på någon?: "Jag har spelat div 3 fotboll" men annars vill jag bara vara mig själv att bara vara.
Hur imponerar man på dig?: Är ärlig, självsäker och snäll. Lätt att visa kärlek.
Brukar du skratta för dig själv?: Absolut!! Every day
Vad står det i ditt 30onde inkomna SMS?: "Ja! Ha så kul imorgon" av pappa.
Vilken är din favoritmålning?: Ehh...någon som Emma gjort ;)
Vart bor du: Gotland, Vibble
Trivs du där:  Love it! <3
Äger du några converse: Aldrig i livet!!
Festar du mycket: Nix

Sprit, cider, vin eller öl:  Dricker inte
Brukar du bli för full: Skulle vara på läsk isåfall
Vad har du för mobil operatör: comviq
Är du allergisk i mot något: insektsbett
Har du haft sex idag: .Nej
Nästa mål i ditt liv:    Ha bästa sommaren ever och utvecklas som fotbollsspelare!
Hur svarar du i mobilen: "hej, de är Emilia"

Vem ringde du senast: Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen?: Möt mig vid Åhlens
Antal timmar sömn inatt: 9 timmar
Sov du ensam:  aa
Tycker du om din pappa: Såklart!
Brukar du komma i tid: Nix, ofrivillig tidsoptimist
När mår du bra: PÅ sommaren när jag bara får vara...
När blev du fotad senast: Idag
Hur känner du dig nu:  Trött
Vanligaste färg på dina kläder?: Olika
Vad tycker du om fötter: Helt okej
Är du smart: Ganska tror jag väl..
Är du aktiv i skolan: Ja det tycker jag
Har du svikit någon gång?: ja
Har du blivit sviken?: Många gånger
Har du varit kär någon gång?: Några få...
Är du det nu?: Vet inte riktigt...
Var din första kärlek bra?: Sämst!!


Vad saknar du: Kärlek   
Hade du en bra kväll igår:   
Helt okej
Favorit dryck på morgonen: juice
Rakar du benen: Har inte hänt än
När brukar du gå och lägga dig: runt 21.30
Är du blyg: ganska
Sysslar du med någon idrott: fotboll
Vill du hellre ha mail än brev: nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Vet inte, kanske
Hur mycket krävs det för att du ska bli full: Vet inte
Har du spytt offentligt: aa xD
Vad skulle du göra om du vore tjej för en dag: Jag är tjej...?

Är du nöjd med ditt liv: Absolut!
Om inte, vad vill du ändra på: Inget!
Är du bortskämd: Alla säger det men nej...jag tycker inte det. Har bara snälla föräldrar
Vad gör du i morgon: Lever (förhoppningsvis..)


Valborg?

Hur många är det av er som verkligen firar valborg?

Vad jag har förstått så är det inte så vanligt...bara en vanlig dag för de flesta.
Valborg har alltid vart betydelse fullt för mig, inte bara det här att man "eldar in våren" utan att få åka ner till Fridhem och träffa andra människor som man känner (ja, de flesta känner man faktisk) och har några timmars mys framför brasan ihop.
Det blir liksom startskottet på sommaren.

I år ska vi fira valborg tillsammans med mina kusiner. Det ska bli jätte mysigt. Och jag längtar verkligen. Och då får jag ju äntligen också börja skriva dagbok. Jippie <3


Kära Dagboken är hittad!

Hej, kom nyss hem från stan där jag träffade Emma och några till.
Vi gjorde väl egentligen inget speciellt, pratade mest och gick runt i affärer + att jag fick köpa min dagbok!
Men gud vad svårt det ska vara att hitta en fin dagbok, jag tänkte, för att göra det enkelt för mig, gå till de två bokhandlarna eftersom där är det ju storst chans att jag hittar en. Men tror ni jag gjorde det då? Nej...eller okej, hittaden en på Bokia som gick från "Helt okej" till "Jaja, har jag något annat val?" till känslan att den är perfekt och jag älskar den redan!

Kommer lite senare visa lite bilder på min tröja jag fick som present av mamma och pappa när de var i stockholm, från Gina Tricot, min "Coco Chanel" tröja, min nya dagbok och något mer som jag vill att ni ska se.

Ha det bra <3

Vad ska ni göra ikväll?

Valet är ditt, rösta!

Åhh, fick ju hem min "Coco chanel" t-shirt från Tshirtstore igår gick in idag och såg att de hade rea, 159 för nästan allihopa. Är lite sugen på en till, asbra vardagsklädsel; Jeans, T-shirt, ballerina, smycken och assesoarer och en snygg hästsvan. Ja, så kommer jag iallafall se ut nu på försommarn. Assnyggt!
Men vad tycker ni? Jo, vi kan göra en liten röstning vilken av dessa ska jag köpa?

1.
2.3.


Ja, vilken ska jag ha nu då? Rösta!

Kära dagbok...

Jag kommer ihåg när jag fick min första dagbok. Den var rosa och hade "Barbie" på framsidan och jag var överlycklig. Jag kunde väl skriva sådär men rita älskade jag verkligen att göra när jag var liten (mamma trodde seriöst att jag skulel bli konstnär) Så varje kväll innan jag somnade tog jag fram en sida i dagboken och ritade. Oftast blev det prinsessor men ett och annat hus och en och annan sol fick också plats.
Ja, det var min första dagbok. Sen dess har jag säkert haft 5-6 st men varje gång så har jkag tröttnat efter ett par kvällar då tiden inte räckt till.

Men om några dagar ska jag sätta igång igen. Ska i veckan in till stan och inhandla en sprillans ny och oskriven dagbok och där i ska jag skriva ner hela min sommar. Har ingen aning om varför, men det känns som att den här sommaren kommer bli extra bra! Så varje dag från och med den 31 April (valborg) så ska jag skriva dagbok och så ska jag skirva tills då jag känner att sommaren är slut.
Det ska bli jätte roligt och jag ska verkligen behandla den som en dagbok. Jag kommer ihåg att Emam har brukat få läsa mina förra dagböcker men den här ska inte ens hon få snoka i. (jag har inga hemligheter för henne men jag vill att det ska gå till på riktigt och en dagbok är förbjudet att kolla i om man inte är skribenten själv!, så ärt det bara!)

Och det riktigt kliar i fingrarna att få skirva texter på något annat än tangentbordet och bestämda uppgifter i skolan, det är sällan jag bara sätter mig ner och kluddar ner lite ord på ett papper, men i sommar ska det hända varje kväll, det sista jag gör innan jag ska sova är att skriva några rader i min kära dagbok <3
Gud va kul det ska bli. Men nu gäller det bara att hitta en dagbok som håller måttet, en riktigt snygg, lätt skriven bok, inte för stor och inte för liten. Inte för sladrigt papper och inte för stel "rygg", nej, det måste vara perfekt!
Så imorgon så ska jag troligtvis köpa en!

Och nu när jag har vart inne på hemsidorna till Bokia och Norrbys Bokhandel så har det bara funnits massa böcker, inte massa skriv böcker...Suck! Hinner alltså inte ens planera mitt köp...nej nej, jag får väl helt enkelt låta det bli en överaskning tills imorgon.

Så i sommar kan jag bara förbereda er på att det nog kommer bli hemskt lite bloggning, funderar faktiskt på att ta en lång bloggpaus med förbud till att blogga hela sommaren. Ja, men vi får se...
 //Majungen


Vill du veta...?

Lovar du att vara ärlig?  Absolut!

Du heter: Emilia Maria Söderholm

Smeknamn: Har inget speciellt sådär...Förr var det "Mili" och nu idag blir det ibland att Jasmine säger "Emilio" men inget annat.

Låt som när du är ledsen sörjer till? Oj, brukar inte vara ledsen så ofta...Så jag vet faktisk inte men "Hallelujah" med Kate Voegele går väl alltid att gråta till...

Beroende av: Kärlek, min cykel, fotboll, frihet att tycka och tänka som jag vill, drömmar och mål

Vad behöver du mest just nu: Kärlek

Vad tror folk om dig? Jag vet faktisk inte, jag öppnar inte upp sig för så många så många tycker nog att jag är ganska märklig och arrogant men de som verkligen känner mig så tror jag att de har svårt att inte älska mig ;)

Stämmer det? Nja, jag är inte arrogant och så märklig tycker jag inte att jag är, tycker inte att så många ska gå runt och "tro" saker om mig.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina kläder och för vad jag gör i fotbollen

Vad säger du för att imponera på någon? Har spelat i mot div 3 lag

Hur imponerar man på dig? Våga vara sig själv och säga vad man tycker och tänker, inte bara följa med strömmen. Man ska också vara rolig, målmedveten och smart, det kommer man långt på enligt mig.

Brukar du skratta för dig själv? Om jag gör!! Händer nästan jämt!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Betalningen gick fram och spotlignten kommer synas om ungefär 5 min, mycket nöje!"

Var bor du? På gotland i förorten Vibble

Trivs du där: Oja, vill aldrig flytta här ifrån helt!

Äger du några converse: Usch nej! De är de fulaste och obekvämaste skor som finns! Never ever!

Sprit, cider, vin eller öl: Dricker inte

Vad har du för mobil: Nokia 5800 Xpressmusic

Nästa mål i ditt liv: Att om 1 år vara ordinarie i damlaget

Hur svarar du i mobilen: "Hej, det är Emilia"

Vem ringde du senast? Jag råkade ringa Jasmine

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Oj, kommer inte ihåg faktisk...

Antal timmar sömn inatt: 9 timmar (för lite!!)

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Nej, ofrivillig tidsoptimist...

När mår du bra: När jag är med dem jag älskar och när jag spelar fotboll

När blev du fotad senast: Komme rinte ihåg...länge sen var det iallafall

Hur känner du dig nu: Bra, trött efter skolan men lycklig för snart är det fotboll

Vanligaste färg på dina kläder: Vet inte, antar att det är blått som på mina jeans.

Vad tycker du om fötter: Älskar fötter!, utan dom går det ju inte att spela fotboll...

Vad saknar du: Sommar och sol

Favorit dryck på morgonen: Juice

När brukar du oftast gå och lägga dig: 21.30-22.00

Är du blyg? Beror på vilka jag är med och hur jag känner mig

Sysslar du med någon idrott: Fotboll

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, vill tro på det men jag har iallafall inte upplevt det

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Åka upp till Lappland och kissa över till Finland

Är du nöjd med ditt liv: Absolut

Vad är det värsta du vet? Ormar!!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Inte så hemskt mycket tror jag...blir ju mer på sommaren och om man har lov.

Vad längtar du till? Sommaren och 31 april

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jajamansan!

Vad är det finaste du fått? Livet och möjligheten att leva det som jag gör

Om fem månader: Ha jag fått uppleva den bästa sommaren i mitt liv och jag är tillsammans med någon som älskar mig

Om ett år?: Är jag ordinarie i damlaget och har asbra betyg!

Du samlar på: Minnen och upplevelser

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Emma

Har du strumpor på dig nu: Ja

Är det okej att gråta: Absolut, det är riktigt skönt faktisk

När grät du senast: När jag tänker efter så gåter jag väldigt sällan och när jag gör det så är det oftast när jag ser något sorgligt på tv så jag tror att det var för några veckor sen när jag såg Grey's

Bär du glasögon eller linser: Nej

Har du piercing: Bara i öronen

Vill du gifta dig: JA!!!!

Vill du ha barn: JA!!! 3 st; Summer, Myra & Elliot

Är du bra på att laga mat: Aa, fast pannkakor kanske inte är min starka sida

Är du flygrädd: Nja, inte rädd men ovan

Hur vig är du: Inte alls! Det går i släkten, haha.

Vilken är din favoritglass: Magnum Temptation <3

Tror du på ett liv efter döden: Vad ska man annars tro på, evig död?

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Vilken ögonfärg har du: Blåa

Röker du: Absolut inte!

Hur ofta tränar/motionerar du: Nästan varje dag i veckan

Vad är det viktigaste i livet?: Kärlek och lycka


Hjälp mig!

Blev nyss medlem på Twitter. Har funderat på att bli medlem där från och till i typ 1 månad nu och idag, nu sitter jag här och har ingen ork till någonting förutom att sitta här så finns det inget att göra här på internet! Så jag ska testa Twitter nu...Är lite skeptiskt till det men ja, vi får se.
Så någon som kan tipsa mig om någon bra hemsida där man kan underhålla sig lite?!

Gemenskap <3

Jag vet att jag har gjort det här förut, men jag gör det igen.

Om det kunde bestämma min framtid genom att blanda ett antal tv-serier, vilka skulle det då vara? Jo, det hade vart;
One Tree Hill, The City, Vänner.

Och själva grundtanken i valen har vart för att alla bjuder på gemenskap. Jag älskar verkligen det! Gemenskap!
Jag är en del av ett par gemenskaper, Min förra klass Västerhejdes avgångsklass 08, min nya klass södervärn 74, "gänget" "Gården-gänget" och mitt fortbollslag. Jag är riktigt glad för att få tillhöra alla olika grupper, jag känner mig behövd på nått sätt. Och det är också så jag vill fortsätta leva, jag vill alltid tillhöra någonting, vara en viktig del av en gemenskap. Vad jag än gör, vart jag än är så vill jag alltid finnas med.

Om jag hade fått bestämma helt själv över vart jag hade födds och hur jag hade levt så hade det vara att vara mitten barn i en familj med den mamma, pappa och bror jag har nu, bara att jag hade haft en storebror (har alltid velat ha en storebror), vi hade bott i ett hus ute i stockholms skärgård på en ö med 2-3 familjer till och att få vara en del av en sån gemenskap...


När jag blir lite äldre vill jag flytta in i en lägenhet någonstans med ett par kompisar och arbeta i en gemenskap och alltid alltid alltid befinna mig i någon slags grupp.

Det är en dröm som ska bli sann.

Måndag den 20:de

Hej Bloggen och alla som läser :)
Sitter och chattar med Emma (sillen) och håller på att garva ihjäl mig! Vet egentligen inte varför...pratar om det känsliga ämnet "Killar" haha, vi klarar verkligen aldrig av att prata seriöst om det könet...lite "KissoBajs" nivå är det verkligen...(Hah)

Men idag har det iallafall vart lite fart med mycket skratt. fast det började med "tårar" på matten då Henke sa att vi inte fick gå till Glassbaren, fast han hade lovat!!! Solen sken ju och allting, och lite minusgrader få man ju ändå tåla! Trodde han var vuxen och en stor och stark man men nej...tydligen så stoppade ett par minus grader honom...SUCK

På SO:n hade vi ett as-stort "öppen-bok prov" om Rom,  4 sidor långt där man skulle skriva "utförligt" på varje fråga!! SUCK Satt där i 1 1/2 timme och jag är fortfarande inte klar! Har 1 sida kvar och jag orkar verkligen inte ta itu med den nästa gång!

Sen var det dags för Lunch och svenska, hände inget ovanligt, sen Fysik där vi håller på med "ägglossningen", vi ska bygga en konstruktion som måste vara mindre än 15cm3. Denna byggnad ska sen skydda ett litet ägg, sen för att få godkänt måste ägget klara ett fall på 1/2 meter, och de som klarar det får tävla mot alla andra 7:or på skolan. Jag och Jasmine har nu kommit på en asbra plan men jag är ändå lite osäker på hur det kommer gå att limma ett ägg med papperslim...men vi får se.

Sen sista lektionen var Biologi, där fortsatte vi prata om Tobak och alkohol och sånt. Fick också poängtera våra styrkor och svagheter och så. Det var faktisk riktigt kul. Så just nu, den här veckan, toppar jag Biologi som mitt favorit ämne.

SHIT!!! Kom just också på att jag bara har 4 dagar på mig att lämne in en bok recention på Engelskan!! Skit! Jag har liksom inte ens börjat läsa!!

Iallafall så sen efter skolan satt jag, Lucas och Hampus ute vid cyklarna och pratade en stund, kul!

Nej, nu får ni ha det så bra! 


Kom igen nu tjejer!

Nej, nu måste jag börja springa på riktigt. Inte bara någon gång hit och dit utan regelbundet minst 2 gånger i veckan. Måste få upp kondisen och jag har ju några mål också som jag hemskt gärna vill slå.

 • Måste ju skriva in lite på Jogg.se också (har inte skrivit in något där än så länge :S),ä
   
 • så har jag också som mål att vara sist kvar i "biptestet" i skolan,
 •  har också som mål att när vi börjar med "3-km" i skolan att jag ska kunna slå killarnas tid (alltså det dom måste klara)
 • och så vill jag ju springa vårruset i år igen och jag måste slå min tid på 25 min.

Där har ni mina mål. Och det känns som om jag verkligen måste få ihop ett vårruset lag nu!!
Man måste alltså vara 6 st i ett lag så nu söker jag 5 st som vill vara med och springa. Jag räknar med Emma, Bea, Jasmine, Matilda och så får jag tvinga med Lollo i skolan, och vips så har vi ett lag. Kan ni vara med?

Måste veta innan 25 maj nämligen....

Nej, nu ska jag göra något helt annat.

Ha det bra


Home Sweet Home

Ja, idag har jag vart på distriktsträning. Det var jätte kul och jag längtar redan tills nästa gång! Och så har ju mamma och pappa kommit hem också, och Joe gav dem en autograf där det står "Till Emilia o André" Haha, den ska vi rama in. De hade också köpt någon present tror jag, men den har jag inte fått än, skulel få den när pappa kom hem också...typiskt!
Så nu har jag ätit Toblerone och lite så.
Ikväll är det ju riktigt tv-kväll med både Grey's, Gossip Girl och Wipeout, det får vi ju inte missa!
Men nu ska jag underhålla mig lite med internet och sen är det presentöppning.

Längtar...!!

Hejsan allihopa!
Igår kvällen var bra, mycket skratt och så och ni kanske märkte att jag mobil bloggade ganska mycket igår. Kom upp i 3 inlägg tror jag och för att inte förvirra er så var den lilla killen, Hampus min kusin och tjejen på de andra två bilderna var Emma (Sillen).
Och påtal om henne så åkte hon hem för en stund sen, men innan det åt i lite glass och pratade lite, mysigt pysigt.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske ringa mamma eller gå in till Olivia och mysa lite med henne. Aja, vi får se.
Ikväll ska jag iallafall se Robinsson och vara avundsjuk på mamma och pappa för att dom får vara i stockholm och se Joe Labbero...
Men nu är det iallafall nästan bestämmt att vi ska fira min födelsedag på O'learys och se Champions Leauge finalen. (eller jag tror att det var den finalen iallfall.) Och ni vet att jag är lite p åjakt efter ett favorit lag...Jo, jag ska nog välja något av lagen som är med i den finalen tror jag...De som spelar bäst. Så dit längtar jag! Kul att "gänget" och någora andra troligen också ska med då. Aja, men inget är helt spikat än men nästan...Pappa ska bok bord nu snart så vi får hoppas att det går igenom <3

Sen den 20 Maj så ska ju jag och Emma börja vår 3-dagars bussluff runt Gotland. Ska bli jätte roligt att göra något sånt, det är ju inget man "bara gör" precis. Men jag börjar dock få lite panik med schemat och planeringen, jag är inte säker på att vi har allt under kontroll och jag är verkligen inget kontroll-freak som är väldigt kontrolerande men när jag ska ut och "resa" som kommer den lilla varelsen faktisk ut ur mig, då måste jag verkligen ha koll på allt! Annars får jag panik.

Men först och främst längtar jag ju till den sista April då det är majbrasa. Vet inte riktigt hur vi ska fira det i år. Kan bli M/M+kusinerna eller "gänget" eller allihop...jag vet faktisk inte.

Haha, gud vad jag längtar till allt!

Hemma från...

0-24b5ac5daa48ab491f1e4f6f6179287f.png

Kolla varifrån!

Hemma från en mysig kväll på gården.
Nu är det bed time :)


Hampus lär...

0-2a499cfecca879c2c6c733e803bae33b.png

Kolla varifrån!

Hampus lär mig allt om star wars men jag fattar ingenting :)


Hej. Sitter...

0-555499a25808367dc3b2e751236cb8c0.png

Kolla varifrån!

Hej. Sitter hemma vid farmor med Emma,Andre&#39; och Hampus. Mysigt! &lt;3


Trollerishowen... :S

Nu har jag fixat lite i länklistan som ni kanske har märkt. Det har blivit lite kompsiar som får ta plats och så några blogg-sidor i hopp om lite nya läsare kanske?
Imorgon drar mamma och pappa med "gänget" till Stockholm, de ska se Joe Labbero (stavning?), de har samlat pengar nu ett tag för att sen kunna göra något tillsammans, utan oss barn, och ända kravet, förutom att vi int fick åka med, var att det inte fick ha någonting med fotboll att göra, haha. Vi allihopa äter, sover, tänker fotboll så..det blev alltså en trollerishow. Men jag måste säga att jag är en aning orolig faktisk...Känner "gänget" väldigt bra och just nu önskar jag att jag inte visste om baksidorna på var och en av dem... Nej, usch, allihopa måste komma hem i ett stycke, så är det bara!
Men jag kommer ha fullt upp med annat så jag kommer nog inte ha så mycket tid att oroa mig, det är ju inte ens min roll, det är mamma och pappa som ska oroa sig för mig och André men den här gången blev det tvärtom...

Så jag och lillbrorsan ska bo hon Farmor och Farfar, eller farmor ska bo här. Vi bor på samma gata så det är inte sååå jobbigt men det var bättre att hon fick flytta än vi.
Imorgon ska jag vara med en kompis som troligen sover över och så också sen på söndag så kommer jag åka ut till Distriktsträningen. Blandade känslor, lycklig, nervös, glad, förväntansfull, ja, alla glada känslor jag kommer upp i känns det som, haha, nejmen det ska iallafall bli jätte kul.

Nej, nu känns det som om jag verkligen måste göra något vättigt, har inte gjort det på hela dagen!
Nej, usch.

Hejdå.


Hammarby, Liverpool, Inter?

Jag är mer eller minde uppväxt med fotboll, inte som Duon M/M kanske men det har alttid funnits där, nära till hands.
Min mamma har spelat och gjort det jävligt bra. Om några vuxna läser nu så känner ni säkert igen henne som "Yrvädret, Ulrika "Ullis" Jönsson", som de skrev i tidningarna. Hon gjorde debut i damlaget när hon var 16 år och spelade div 2 fotboll som bäst.
Min pappa var också duktig och även fast han inte spelar längre så har han det som ett brinnande intresse och tränar mitt lag och följer allt som har med fotboll att göra via all sorts media.
Min bror, ja han spelar ju också fotboll och gjorde debut i Gutes 95 lag som 11 åring, minst på plan men med en jävla talang.
Jag själv blev med släpad till en träning på en liten 7-manna plan, var med några träningar, några träningar blev år och nu efter några år kan jag inte tänka mig ett liv utan det. Jag kan vara super nervös i flera dagar innan en match men så fort man kommer ut på uppvärmningen så släpper allt och man känner ett lyckorus rakt igenom kroppen och när man hör visselpipan blåsa igång så känner man sig glad och lycklig, Jag känner mig levande ute på plan. På fotbolsl plan med en boll vid fötterna blir jag någon helt annan. Jag behöver inte oroa mig för att inte passa in, jag behöver inte vara rädd för vad andra tycker, jag behöver bara spela.

Jag började spela fotboll när jag gick i 3:an, jag var väl 10 år någonting. Det var första gånger jag kom i närkontakt med en fotboll, jag var aldrig med i kvartersligan eller någonting...
Jag kommer t.o.m ihåg hur jag var klädd inför min första träning. Eller, ja, delvis iallafall. Jag hade en röd tröja med 3 hjärtan på med texten "Three wishes" eller något sånt, och så hade jag ett par gråa prasselbyxor.
Jag var verkligen sämst och min mamma säger nu i efterhand att jag såg ut som "Lilla kyckligen" där ute på plan.

Men jag spelade och spelade och fortsätte utvecklas.
När jag var 11-12 år spelade jag min första 11-manna match. Jag kommer ihåg att jag satt i en lagkamrats mammas bil och pratade om de skulle köra med gula/röda kort i matchen och hur det skulel kännas och så.

När jag var 13 år spelade jag min första 11-manna match ute i När, jag var nervös som satan men det gick riktigt bra för att vara första gången. Sen dess har det bara fortsatt, några träningar hit och dit och även några matcher med damlaget har det ju blivit och sen tränar jag ju och spelar i mitt "riktiga lag", U-laget.

Min närmaste dröm innom fotbollen är ju att komma med i distriktslaget och att komma in på Norrköpings fotbollsgymnasium.

Haha, nu har det blivit väldigt utdraget det här men vad jag vilel komam till är att under hela den här tiden, jag som älskar fotboll och som aldrig skulle kunna leva utan den, inte hejar på något speciellt lag...
Men jag vet faktisk inte varför jag inte gör det...Eller jag hejar ju såklart på IFK Visby (Always and Forever) och så hejar jag ju lite på Umeå IF men det mest för att Malin Moström gjorde stordåd där, och så alla svenska landslag också men inget lag som typ, Hammarby, Juventus, Inter eller Liverpool, och alla frågar varför och jag antar att det har bara inte blivit av att jag har suttit mig framför tv och tittat på en fotbollsmatch som inte har varit en landskamp.
Men nu ska jag försöka hitta ett lag som jag kan heja på :) Och det får bli ett herrlag eftersom jag redan har Umeå som damlag och så blir det ju mycket roligasre med ett herrlag eftersom damfotboll på tv är lika ovanligt som en solförmörkelse.....

Så jag säger till så fort jag hittat ett lag som jag fastnat för och sen så kommer det så småning om säkert dyka upp en kategori och så kommer jag hålla er uppdaterade om hur det går för mitt lag...Vilket det nu blir :)

Listan Över Nyttiga Nyttigheter

För ett tag sen så kunde man hitta den här listan i Aftonbladet, och för er som missade den så lägger jag ut listan här.
Det är en professor i funktionell mat vid Leeds university, Gary Williamson, som gjort listan.


1. Äpplen       (Oj, tänk vad lätt det är att äta nyttigt, äpplen har ju alla hemma!)

2. Björnbär   (Gud vad gott! Odlar det hemma så det var ju också riktigt lätt, är kanske inte tillgängligt hela året men man får ju njuta medans man kan)

3. Svart te       (Har aldrig druckit det faktisk...)
 

4. Blåbär         (Med socker och mjölk...HIMMELSKT!)
 

5. Broccoli      (Nja....)
 

6. Fullkornsflingor       (Jag kör på Keloggs K med jordgubb och choklad bitar i)
 

7. Körsbär                    (Helt okej om det inte suttit någon bärfis på dem innan!)
 

8. Körsbärstomater     (Åhh, beroende, äter det varje dag!!)
 

9. Kaffe                          (Usch...men det kommer väl med åren...)
 

10. Tranbär                   (Nja...inget hitt)
 

11. Mörk choklad         (Wow, hur kan något såååå gott finnas med här!!?)
 

12. Grönt te                     (Nja..)
 

13. Apelsiner                 (Helt okej)
 

14. Persikor                   (Visst....)
 

15. Plommon                 (JAAA!!!)
 

16. Hallon                      (Favoriten!!)
 

17. Röda vindruvor      (Yes, dom är ju sååå mycket godare än dom gröna!)
 

18. Rödlök                   (Ja, det äter man ju nästan gämt till Tacos och sånt så det är ju också lätt att få i sig)
 

19. Spenat                  (Usch nej, men jag har nog det i kroppen, åt mängder med spenat när jag var liten...kanske inte så bra men ja, något borde ju sitta kvar...Haha, Eller funkar det inte så)
 

20. Jordgubbar       (Sommar favorit, en sommar utan jordgubbar är ju ingen riktigt sommar!)


Såhär tänker killarna...

Kyss på handen - han gillar dig..
Kyss på halsen - han vill ha dig..
Kyss på läpparna - han älskar dig..
Kyss på öronen - han leker bara..
Kyss på ett annat ställe - kör hårt..
Ser dig i ögonen - kyss mig..
Kyss på kinden - han vill vara mer än vän..
Leker med ditt hår - han vill inte lämna dig..
Har händerna runt din midja - han älskar dig för mycket för att låta dig gå..

Snälla, hur svårt kan det vara!?


När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den

15 April

Kom nyss hem från stan. Hade bestämmt med Emma men Bea hängde också med....som vanligt.
Vi gjorde väl egentligen inget speciellt. Gick mest runt och prata, åt glass och kikade in i några affärer.
Nu sitter jag här och chattar lite med Emma bara...Ja, en helt normal dag alltså. Skolan var okej, hade ganska skoj med Angelica & Murat på bilden och So:n så det livar ju upp tillvaron men annars var det rätt dött...

Men får hoppas att det blir bättre imorgon....


Ojdå...Hihi

Ojdå, nu sitter jag här i brorsans rum igen...han är lyckligtvis på träning, vilket jag också var för en stund sen. Rolig träning idag med roligt folk och roliga övningar.
Längtar så jävla mycket till söndag! Då är det hel-dag med distriktslaget. Har inte kunnat vara med på de 2 senaste. Båda gångerna har det vart match som jag var tvungen att vara med på, men på söndag när det är heldag så tänker jag åka dit även om det är match. Ska bli så himla kul! Och nu känner jag ju iallafall några. Det spelar ju bara 2 95:or i IFK och den andra är väl inte så haj på det här med distriksträningar, så förra gången när det var i Fårösund och när det var heldag så var jag där sjäv och kände ingen!! Det var lite jobbigt, men en tjej som hette Edith (stavas hon med H också tror ni?) tog snabbt kontakt med mig och inte för att det är någon jätte vänskap men man hade någon att passa och prata med iallafall.
Men nu är det ju många från min klass och även närmaste paralell klassen spelar ju och dom är jag ju kompis med så det ska bli super kul! Åhh, längtar, längtar, längtar!

Men nej, nu ska jag:

- Duscha
- Äta äckel mat (hemma gjord pytt!! Usch!)
- Försöka få tag i Emma
- Försöka pjåka ihop en presentation som jag kan ha här på bloggen.
- Se på tv
- ZzzZZZzzzZzZ....


Har ni några roliga bloggar att tipsa om föresten? Känner att min Bloglovin behöver utökas lite, några förslag på bra bloggar? Och kom inte med Blondinbella, Stina-Lee, Kenza och allt det där utan jag vill ha mer jordnära och natruliga bloggar.

Pussar & Kramar


(Ps, verkar också som att jag kommer få en jätte rolig födelsedags present, middag och Champions Leauge Final på O'Learys med tränarna och en kompis...men bara kanske ;( )

"Son of Rambow"

Hej allihopa.
Är väl lite olaglig nu antar jag, sitter i Andrés rum med hanns data. Ja, pappa flyttade ju in den igår och han har inte hunnit rusta upp min än så, vad gör man?
Han är inte hemma än men jag håller utkik efter hans cykel ute vid ladan.

Kom nyss hem från stan. Var där med Jasmine och Emma. Vi gjorde väl inget speciellt, gick mest bara runt, pratade och smågnabbades lite. Kollade också på det nya "mini-shopping-centret", jätte coolt faktiskt!
Och jag letade efter klänningar, jag vet att det är typ 2 månader kvar innan skolavslutningen men jag är en sån som måste börja i tid! Och jag slår vad om att även fast jag sitter här nu, 2 månader innan, så kommer jag springa runt på stan i varenda butik i Visby och leta efter en klänning då det bara är 1 vecka kvar...Haha.

Första dagen i skolan gick också bra, hade vara 1 och 1/2 lektion så det var ju super skönt, resten av tiden var vi på bio och såg "Son of rambow", den var faktisk ganska bra, jätte rolig! Bättre än "Varg" iallafall!!!!

Nej, nu ska jag snart på träning sen ikväll händer väl ingenting antar jag...ska tjata på pappa så han får fixa min data sen imorgon ska jag troligen vara med Emma men det får ni höra mer om sen.

Så, om det inte blir så mycket blogg nu de senaste timmarna så fattar ni varför.

Kramar <3

Dresses

Är på jakt efter en klänning. En klänning som jag ska ha på skolavslutningen, den ska också passa in på ett bröllop och den ska också funka som en "Vardags klänning", eller det där sista är inte sååå viktigt.
Blev ju kär i den där på BikBok men jag har ingen aning om den finns kvar. Plus att jag inte har råd med den än...
Men nu idag hittade jag en på Bubbleroom som var jätte söt!

Brooker KlänningFrån Bubbleroom. Pris; 249 kr.


Ska in på Nelly nu och kolla om jag kan hitta något där...
Okej, hittade en som var beige men den kunde man inte lägga ut här...
Suck okej, nej.
Men älskar verkligen den här på bilden.

Vad tycker ni?

Nej, nu ska jag fixa mig och sen iväg på fotbollsmatch.
Ha de bra <3

Sommarminnen

För att ni ska få chansen att lära känna mig lite bättre så tänker jag börja lägga ut listor med roliga saker.
Enjoy <35 Låtar som är SOMMAR!
 1. Allt från Tomas Ledin!
 2. Who the fuck is Alice!?
 3. Sommaren i City 1990
 4. Livin' La Vida Loca
 5. Beat it


 


66 unika besökare!!

Gomorgon allihopa!

Vet ni vad!?  Igår toppade mitt blå statistik-sträck 66 besökare! REKORD!!
Idag är sista dagen på lovet och jag ville verkligen göra nått roligt idag. Så jag ringde Emma, men hon skulle få gäster+ att hon är helt uppe i sin nattunge så..., sen sms:ade jag Jasmine, men det visade sig att hom hade KM med fotbollen idag, vilket gör att Matilda också är upptagen, och Beatrice är inte ens på ön!!!
Vad är det här!!??
Så om inte Emma och jag fixar ihop något så blir det väl sola för min del, sola och läsa Isprinsessan...
Ska bli piss och börja skolan imorgon iallafall, men vi kommer typ ha 1 lektion eftersom vi börjar dagen med Matte sen ska vi se bio och den är väl ungefär 1 1/2 timme och så slutar vi vid halv 12. Så himla skönt! Bra start på veckan! :)

Brakfesten...

Vad hände igår kväll då!?

Haha, jo. Måste säga att det var en av "gängets" lugnaste festen. De två som absolut inte tål varann höll samms och var faktisk eniga på många punkter!
Kan iofs vara för att ämnet Politik aldrig kom upp, vi har lärt oss att inte ta upp det när alla är tillsammans...
Det var heller inget spel som kunde ställa till det utan bara lite musik som väckte massa minnen, prat om Bröllopet i September (ser verkligen fram emot det!!) och god mat!

Kom väl dit vid 17.00-18.00 sådär och åt Julmat; Sill, potatis, ägg och lite sånt. P rotade fram sina gamna skivor som väckte massa minnen hos allihopa tror jag. Såg lite film och vid 20.00, nått sånt, var maten klar på grillen. Sen satt jag och M och lyssnade på alla vuxna som pratade om vapenlagar, samurajsvärd, jobb, fotboll, någon Per och bröllop såklart. Var ganska kul men efter 1 timme hade vi båda fått nog så jag och M tog med "A Cinderella Story" och "Förortsungar" ut på K's kontor och såg dom, sen när båda var överstökade höll alla på att gå hem...Klockan var bara 24.00, mycket ovanligt med en sån tam kväll måste jag säga. Fast ganska skönt också.

Får väl vänta tills Burgsvik, där blir det nog andra bullar :)
Åhh, längtar! Och så ska H med till Burgsvik också, jätte roligt! Synd bara att J och A inte följer med, men för husfridens skull kanske det är lika bra..
Nej, usch vad jag längtar tills i sommar! Är sugen på att lägag ut ett schema på allt jag ska göra så ni får sen, men det får nog vänta lite tror jag. Det är så mycket som är oklart. Men det blir väl Stockholm, Burgsvik, Oskarshamn och väldigt mycket här på gotland.

Nej, om jag ska hinan duscha innan Gossip Girl så är det väl dags att göra det nu.

Vad ska ni göra imorgon då? Är lite sugen på att vara med någon imorgon, så vi får se.

Mensverk & "Godis-mage"

Heej <3
Sitter här och lyssnar på "Dangerous" med Akon. Har alltid gillat hanns musik faktisk, det är nått med rösten som jag bara faller för.
Kom nyss hem från träningen men jag orkade inte stanna på damträningen, jag vet att när jag får möjligheten att träna/spela med dem så ska jag ta den vare sig och känner för det eller inte eftersom det är ju en sån enorm möjlighet men idag orkade jag verkligen inte! Mensverk, "godis-mage", illamående och då och då började de svartna för ögonen. Nej, då säger t.o.m jag nej till träning.

Snart ska jag hoppa i duschen, äta lite och så på Gossip Girl tror jag :)
Vad ska ni göra ikväll då?


Sitter här...

0-1eb4b41621eee255680527f9f7a0d93c.png

Kolla varifrån!

Sitter här och äter frukost. La mig kl 2 i natt.men det var jätte roligt på festen. Jag och en kompis låg inne på kontoret och såg film.
Och om en timme ska jag in dit igen för att äta lunch och sen blir det förmodligen dubbel träning ikväll, kul!


Brakfest?

Idag är det ju självaste påskafton! För vissa är väl den här dagen lika helig som julafton eller midsommarafton, men för mig är det bara en vanlig dag. Det ända extra som händer är väl att man får julmat mitt i "sommar'n" och man behöver inte ha det minsta dåligt samvete om man äter lite godis!
Hur firar ni påsk egentligen?

Jag har väl legat och solat hela dagen, eller först blev det lite Påskmat (egentligen julmat!) ute i trädgården med tränar duon, pappa och farfar. Sen gick dom iväg och kastade "Påskvarpa" nere på varpa-plan, tvärs över vägen. Jag tog hand om disken (för efter 39 år som man vet han fortfarande inte hur man tar hand om ett hem, så för att minska smärtorna när mamma kom hem så gjorde jag det frivilligt).
Sen blev kl 13.00 och jag la mig ute på terassen med Isprinsessan i bikini och solade, brännan är på G allihopa! :)
Sen låg jag där ända tills typ 16.15 eller nått. Det är ju så hima spännande i boken,och jag har snart, om ca 30 sidor, läst ca en tredjedel av boken :)

Snart ska jag fixa iordning mig och så ska vi gå över till "Ö/J's residence" och grilla lite. Ska verkligen bli jätte mysigt. Och det verkar som att M/O också hänger på, så det blir väl brakfest i natt!


Chili

0-61c07666801b654b7c4a38b501c9486f.png

Kolla varifrån!

Chili


Äntligen, eller hur!?

Yes, nu när mitt Internet på mobilen funkar så funkar också MMS-funktionen så nu när jag inte har möjlighet att ladda över bilder till datan så kan jag ju iallafall visa lite bilder ändå :)
Super bra tycker iallafall jag! (och jag vet ett par stycken som komme rhoppa av glädje nu när jag äntligen kommer komma igång med att lägga ut bilder, ni kommer inte få stopp på mig, hihihi)

Haha, och nu känner jag att jag måste lägga in en till bild från idag när Chili fick komma ut för första gången i år! Som en ko på grönbete! :)
(Tror ni att det går att bifoga fler än 1 bild?)

Här kommer...

0-5c37fa35a6f61799b37eee182067e8d3.png

Kolla varifrån!

Här kommer en påskhälsning från pannkaks tårtan jag gjorde för ett par dagar sen


-Övrigt

Allt Övrigt i "Res-väg"!!


Woops!

Ojdå, missade en kategori igår, det måste vi rätta titt, och eftersom jag är som jag är så MÅSTE ju den kategorin också få ett eget inlägg...

I'm Back!

Hej allihopa!
Får nästan dåligt samvete utav att sitta inne nu när det måste vara typ 20 grader ute! Ska snart lägga mig och sola och läsa lite i Isprinsessan, väntar på att själva utredningen ska komam igång så nu är det lite trögt, men det kommer.

Igår åkte jag ju in till min mommo, kollade tidningsutklipp från mammas tid som fotbollsproffs. (Fan vilken mamma man har kan jag bara säga :P) Vi åt lite och resten av kvällen tillbringade vi med massa påskägg framför tv. Vi såg Vänner, Stockholm-Arlanda och Grannfejden.

Idag har vi löst massa korsord och så kom Nicklas förbi och fixade mitt Internet i mobilen! :) Så nu kan jag surfa fritt :)
Nu är jag alltså här hemma och, ja, har väl inget speciellt planerat inför kvällen...Imorgon ska jag väl försöka få tag i någon för att få vara lite social och sen på kvällen blir det ju fest hemma hon Ö/J's.

Ska gå ut och kolal om det går att blogga från mobilen nu ;)

-Övrigt

Allt övrigt om Framtiden!

-Skolan

Här kommer allt om skolan hamna. Mina betyg, de svåra plugg-perioderna och mycket med kompsiar och lärare.
Och om några år kommer jag också skriva aktivt här om mina gymnasie val och så.

-Livet efter skolan

Kanske en kategori nästan som "Drömmar" men ändå inte riktigt. Detta är lite mer än drömmar. Efter skolan är man ju själv. Man ska ut i det stora världen och det är det jag kommer skriva om. Att få föräldrarna att släppa taget och påbörja ett liv ensam, utan dem...

-Drömmar

Jag har, sålänge jag kan minnas, haft drömmar. Och inte så små heller.
Det har vart allt från att vilja ha mitt eget mode magazine "Zerabine" till alla ha mitt eget hotel "Zerabine Pink" eller att en dag få mitt namn inristad i en stjärna i Hollywood...Ja, drömmarna har vart många och stora.
Ett "Du kommer aldrig klara det där" har aldrig stoppat mig, jag har alltid fortsatt drömma och det kommer jag alltid göra. Jag tror att jag kommer komam riktigt långt på det.

-Tidigare resor

Ja, jag är bara 14 år men jag har minsan vart ute i världen en hel del.
Cypern
Turkiet
Spanien
Grekland

Ja, lite överallt, så här kommer jag skirva lite rese-berättelser därifrån och så :)

-På resande fot

Ska ju komma igång med mobil-bloggning också så alla inlägg som jag skriver igenom mobilen kommer hamna här!
Här kommer också alla inlägg som jag skriver när jag är utomlands, på fastlandet eller bara utanför Vibble hamna, fast då blir det nog skirvet på laptop tror jag :)


-Kommande resor

Jag älskar ju att resa, och jag har stora planer på vart jag vill...
Språkresan till Malta
Tågluffningen i Europa
New York
Grekland
Medelhavskryssning
Japan

Ja, listan kan göras lång...
Så här kan du läsa om mina planer

-Träningsmetoder

Om du mot all förmodan, inte har en aning om hur du ska göra för att röra på dig så kommer jag här lägga ut små tips på vad man kan göra.
min personliga favorit är ju "joggingen" där finns ju ändlöst många olika alternativ, bara du har ett par bra skor så är det jäkligt lätt att komma i from på det sättet!

-Allmänt innom hälsa

Här kan du läsa om allt möjligt innom hälsa!
Lite tester och små uppdrag kan förekomma så håll utkik!

-Övrigt

Här hamnar allt övrigt innom Mat!


-Onyttigeheter

Samma som med "Nyttigheter" fast här hamnar "Onyttigheterna"

- Nyttigheter

Du har nu hamnat under "Mat" kategorin. Här kan du läsa om allt som rör det du kan stoppa i munnen.
Och just i "Nyttigheter" läser du om, just, "Nyttigheter"

-Övrigt

Allt övrigt innom "Emilia" tar plats här!

-Tankar och Prat

I " Tankar och Prat" kommer du kunan hitta vad som helst. Här kan det bli djupa känslor och vansinnesutbrott. En och annan stark åsikt kommer väl också dyka upp. Så det här kan man väl säga är en "gott & blandat" kategori.


-Eget innom sport

"Eget innom sport", kanske inte är så svårt att lista ut vad jag kommer skriva där/här.  Men för er som kanske är lite tröga så kommer alla mina reslutat hamna där. Vare sig det handlar om fotboll, löpning, innebande, simning, power-walk, ja allt möjligt!


-Dagboken

Jaha, nu ska jag sätta mig och skriva ett inlägg till varje kategori här på bloggen. Och eftersom jag aldrig skulle kunan pressa fram ett inlägg som faktisk handlar om vad som hör till kategorin så skriver jag ett kort litet inlägg om vad jag kommer skriva i de olika kategorierna. Det kanske inte är så uppenbart alla gånger.

Men vi börjar väl med "Dagboken" då. I "Dagboken" kommer alla inlägg som handlar om mina dagar och sånt där vanligt babbel hamna. Så den kommer väl bli nästan lika dan som en vanlig dagbok.

Skärtorsdag 14.12

Hej allihopa :)
Igår satt jag och Jasmine och filade lite på designen och jag är verkligen jätte nöjd!

Idag har jag inte gjort så mycket...Vaknade inte förenns 10.30 och så åt jag en kakbit sen la jag mig i soffan och slö-tittade på tv ett tag, och så har jag väl slappat hela dagen. Var nyss i affären och köpte lunch, det blev en drick-yoghurt alá Jordgubb-tranbär-litchi. Favoriten.

Nu ska jag sitta här ett tag, läsa lite bloggar och så sen vid 16.00 ska jag in till mommo som jag sa igår. Mysigt <3
Så, också som jag sa igår, så blir det ingen blogg på några timmar.

Nej, nu väntar Bloglovin, Ha det bra för det ska jag <3

Snyggaste designen ever!

Sådär! Äntligen på plats! Hade ju en bild i huvet innan hon började och närmare än såhär kommer man inte! Älskar bilderna, färgerna, hela upplägget är helt perfekt! Den här kommer jag behålla länge!
Kan komme lite fler ändringar i framtiden men då handlar det om kategorier, Flikar och så ska ni få läsa en kort presentations text också, vad säger ni om det?
Men bortsätt från det så är bloggen härmed klar! Vad tycker ni? Komentera! Och om ni också vill beställa en design så är det bara att gå in på Jasmines blogg! <3

Och det kanske blir lite mindre bloggande nu imorgon och på fredag för då ska jag bo vid min mommo! <3 Hon har dator men nej, jag väljer nog att inte blogga, får väl bli om jag får riktigt abstinens och känner mig svimfärdig, om inte, så får ni hålla ut :)


Ps. Glöm inte att prenumerera på min blogg via Bloglovin heller!!

Coca Chanel

Har också hitta världens bästa sida!! Tshirtstore.se

Beställde en t-shirt därifrån idag. Nämligen denna;

Snygg va!? En coco chanel tröja i Coca Cola typsnitt.
Såg den i Vecko revyn idag och blev kär direkt. (På började också en prenumeration med dom också för den som vill veta..)
Tröjan kostade 279 kr och så massa tilllägg och grejs. Är jätte nöjd :)


Växthuseffekten <3

Jäklar vad en snygg design kan göra skillnad. Har idag 30 besökare här på bloggen vilket måste vara något slags rekord för mig och bloggen.
Detta tackar vi för, tackar också för alla gulliga komentarer och så Jasmine måste ju ha ett stort tack för att hon orkar stå ut med mig som bara krånglar. resultatet är inte klart men den är ju redan ursnygg, eller hur!?

Men vad har jag gjort idag då?

Jo, låg ute i växthuset (åhh, älskar verkligen växthuseffekten!) och läste Vecko Revyn och åt godis! Riktigt mysigt.
Men annars så har jag inte hunnit med så mycket...Och nu vet jag intme riktigt vad jag ska göra...Tror nästan att jag ska försöka ladda över lite bilder från min mobil så att ni får se den grymma Pankaks-tårtan som jag gjorde med mamam idag. Grymt god och denna har jag väntat på ända sen Höst-lovet! Kan ni tänka er!? Och så jag med mitt "underbara" tålamod.. :)
Har ju inte velat hålla på och fixa med min mobil och så nu eftersom det är Andrés data jag har använt nu...Men snart ska min morbror komma och fixa så då kan jag hålal på lite mer och experimentera men jag orkar inte vänta längre så jag ska försöka nu tror jag, Brorsan kommer väl få damp, men han behöver aldrig få veta något...Eller hur..?

Överaskning!

Hallå, märker ni något nytt?
Ja! För vem kan missa den här fina desigenen!? Den är inte riktigt klar än och jag tror att den kommer förändras lite men grundtanken kommer vara densamma.
Säg vad ni tycker nu!

Melon, meloner, många meloner!

Fick hem "Stadium Magazine" idag och förut när jag låg och solade bläddrade jag igenom den läste lite om "Midnattsloppet" (låter hur coolt som helst! Någon som sprungit där?) och om Kattis Ahlström och lite så, men fastnade också för ett recept som jag nog ska testa i sinnom tid...En himla massa ingredienser men allt verkar varar 101 % nyttigt så ja, det är ju värt att testa iallafall.

Tänkte iallafall lägga ut receptet så kan ni ju också ta del av det, kan tänka mig att det kan bli en jätte bra efterrätt på någon tjusig tillställning eller så...?Feta-och melonsallad med granatäpple och lime       (4 personer)

1 galiamelon
1 orangeflashmelon     (va fan är det!? Finns den ens i sverige...detta blir en dyr drink om man måste hålla på och importera och hålla på, hehe)
1/4 vattenmelon
2 lime (skal och saft)
1ask babyspenat
100g fetaost
1 dl rostade cashewnötter
1 granatäpple
1/2 röd chili
1 dl myntablad
 
 Haha, ja, lästa för ett tag sen att en nyttig och bra måltid inte ska innehålla mer än 5 ingredienser, haha, kände att det sprack redan efter alla meloner. (Men allvarligt, meloner smakar alla likadant, man skulel ju lika gärna kunan hälla ner någon liter vatten..)

haha, ja, men den som känner sig manad kan ju testa, jag tror dessvärre att jag aldrig kommer ha tålamodet till att skaffa ingredienserna, Vibblehallen är ju inte världens mest välsorterade butik...
Kommer ihåg när vi var med klassen på studiebesök där, vi fick smaka på en jädra massa frukter och grönsaker. Typ stjärnfrukter, mango, pyttepyttiga apelsin-liknande små grejer, massa frön och nötter och grönsaker som jag inte ens kan namnet på, men sen när man själv ville göra sig till och gå och handla något nytt som man hade lärt sig i skolan; Var såååå nyttigt och bra, mycket bättre än godis, men tror ni jag hittade det där bland apelsinerna, äpplena och gurkorna? Nej, såg likadant ut som det alltid har/kommer att göra. Kommer ihåg att det där besöket till affären slutade med jag, hemgående med en påsegodis för det hade dom iallafall!


Hello Sunshine!

Hallå allihopa!

Ska snart ut och sola, måste bara berätta lite om dagen först.

Emma kom till mig vid 10, hon kom väl lite små "irriterad" (eller vad man ska säga) för att behöva gå på innebandy, men några sekunder efter sen började vi gå och vi hade väldigt kul åt Emmas "bra" humör. hiihi.
Kom väl dit lite sent men det mesta av matchen fick vi se, som slutade 2-2, skit bra!
Sen träffade vi Matilda, Terese och Junia (fast Junia känner jag egentligen inte, det är mest Emma som har kontakt med henne).
Vi såg iallafall slutet på matchen och bestämde oss sen för att gå till almedalen. Vi började väl gå 10.50 och var framme vid almedalen kl 12.00 (ojojoj, vilken speed!) Men gå, skatta, handla och hålal koll på påskägg samtidigt saktar ner kan jag bara säga!

Sen var vi vid almedalen/biblioteket, åt godis, läste tidingar, tjuvlyssnade på någon slags mini konferens tills kl var kvart över 2, då gick vi till bussen och nu är jag här hemma.
Vi planerade lite på bussluffen också. Ska nämligen försöka ta oss gotland runt på 3 dagar med buss, i Maj.
Och jag tror att vi gjort om resrutten 1 miljard gånger nu!!

Nej, nu måste jag ut och sola sen är det träning. Tror jag ska hoppa understället idag.

Ha det bra.
Imorrn blir det nya upptåg :)


Almedalen idag?

Gomorgon allihopa!
Idag har jag 2 saken inplanerade

 • Gå till afäären och köpa det allra sista godiset till Emmas påskägg
 • Träffa Emma och gå till Innebandy-centret (X-huset) och kolla på min klass som spelar.
 • Vara lite mer med Emma, vi får se vad vi hittar på men vi ska iallafall byta påskägg så jag kan ju gissa att vi hamnar under något träd i stan, eller mest troligt liggande vid muren i Almedalen och smaska godis ;)


Funderar också lite på vad jag ska ha på mig idag, det är ju så svårt när det ser ut att vara typ 25 grader då det i själva verket bara ligger runt 5-10 grader...
Min första tanke var iallafall mina älskade jeans-short, något linne, en kofta och ballerina (eller Vagabond) men där sprack det direkt! Frågade nämligen mamma och det ända jag fick därifrån var ett flin och ett stort NEJ!
Fan, att man ska vara så jävla varmblodig (oj, nu fick jag sms också! Måste bara kolla :D) inget fattar hur varm man egentligen är, haha riktiga lyxproblem alltså...(Ojdå, mitt språk kanske inte är det finaste, ni får ursäkta om jag sticker iväg sådär ibland.)


Kändiskärlekar...

Haha, kändiskärlekar, någon som känner igen sig? Man kollar igenom precis alla bilder på Google på kändisen, köper alla tidningar även om det bara är en pytte liten bild av honom/henne och man ligger och tänker på dem om kvällarna och fantiserar om att ha honom/henne där vid sig. Ja, helt underbart och totalt hopplöst!
Jag kommer ihåg min första kändis kärlek och det är så hemskt!!! Vad såg jag i honom egentligen!? Jag är nästan lite rädd för att avslöja det...usch, vad tänkte jag på!?
Men innan jag avslöjar det så kan ni väl få några ledtrådar, förbereda er och minska smärtan lite kanske...
Okej, har var med i dansbands gruppen Friends (mina första idoler också faktisk)
Ehh...okej det får bli den ända ledtråden..
Men ja, han hette...Kristian Hermanson

Och för er som inte känne rtill honom så är det den lilla fula killen lägnst ner på bilder! Usch, kom ihåg, JAG VAR 7 ÅR!

Men ja, jag kan ju glädja er med att mina följande kändiskärlekar är lite mer lyckade.

Följande var Adam BrodyChad Micheal MurrayCorbin BlueMen nu har jag hittat någon som tar priset! Jäklar vad söt, snygg, sexig, gullig...(ja, allt en kille kan vara) han är!!
Han är också min "sång-idol" nu också.
Det är nämligen......


Chris Brown

 
Åhh...


Och nu när jag bjudit på lite ögongodis måste jag ju bjuda öronen på något också, lyssna och njut! <3

Åhh, jag är kär...igen

Van Veeteren

Igår blev det en riktigt tv-kväll.
Gossip Girl kl 19.00
Wipeout kl 20.00
Münsters Fall kl 21.00

Fick som ganska liten vara med och se kriminalromaner på tv, vilket man kan säga har straffat sig. Är jätte rädd för att vara ute själv i mörker eller ja,gå runt i mitt mörka hus om nätterna är heller ingen stor favorit. Jag fantiserar om en massa saker som skulel kunan dyka upp och ibland när jag cyklar hem från skolan brukar jag tänka på det igen och fundera över vad jag gör om jag t.ex blir våltagen i badrummet en kväll...
Skulle nog kunna bli en bra deckar författare.

Iallafall så tittar jag på dem där filmerna med glädje och längtar tills en ny ska komma ut, och sen efter filmen sover jag med lampan tänd mellan mina föräldrar i deras säng. (Okej, kanske en liiiten överdrift. 1, jag får inte sova i mina föräldrars säng längre  2, Jag klarar inte av att somna med lampan tänd och bättre sova och vara rädd än att vara vaken, eller hur?)

Gillar alla kriminalromaner.

Wallander
Van Veeteren
Anna Phil
Beck
Cold Case

Många är bra men favoriterna är Wallander och Van Veeteren, och jag undrar om jag inte tycker att Van Veeteren är lite bättre....Jo,det gör jag nog.

Här kommer därför lite kort fakta om Filmerna Böckerna av Håkan Nesser.
Enjoy <3

Van Veeteren

Håkan Nesser har skrivit 10 böcker om Van Veeteren och 9 st har även blivit filmatiserade.

Böckerna utspelar sig i det påhittade staden Maardam som ligger på obestämd plats men den skulel kunna tänkas ligga någonstans runt, Nederländerna, Polen, Sverige, Tyskland. Staden har ca 300 000 innvånare och har ett genomgående vattendrag och kanalsystem. Många säger att Håkan har fått insperation från sin egen hemstad Kumla nära Örebro.
Filmatiseringen började tidigt 2000-tal och första filmen filmades i Södra sverige. Man satte då "icke svenska" reg-skyltar på bilar och använde "Icke svenska" polis uniformer.


Böckerna


 • Det grovmaskiga nätet (1993)
 • Borkmanns punkt  (1994)
 • Återkomsten (1995)
 • Kvinnan med födelsemärke (1996)
 • Kommissarien och tystnaden (1997)    (Den ända som inte blivit filmatiserad)
 • Müñsters fall (1998)
 • Carambole (1999)
 • Ewa Morenos fall (2000)
 • Svalan, Katten, Rosen och Döden (2001)
 • Fallet G (2003
Persongalleriet

Van Veeteren är böckernas huvudperson och befinner sig i sextioårsåldern. I de fem första böckerna är han kommissarie, i de fem sista jobbar han på antikvariat, men är ofta behjälplig med utredningar. Van Veeteren är butter och en smula cynisk. Uppskattar mörk öl och schackspel. Han har två barn, sonen Erich och dottern Jess. Han är frånskild, men träffar under seriens gång en ny kvinna, Ulrike Fremdli. Van Veeteren har mycket god personkännedom och lägger stor vikt vid psykologin bakom brotten. Han har bara ett enda olöst fall bakom sig, Fallet G.


Reinhart är en kriminalintendent, som tar över som kommissarie då Van Veeteren drar sig tillbaka. Han är i 50-årsåldern, lyssnar mycket på jazz, och är oftast mycket klarsynt i brottsutredningar. Han är singel fram till bok 4, då han träffar engelsklektorn Winnifred Lynch som senare är behjälplig i en svår utredning.

Münster är liksom Reinhart intendent, men några år yngre. Han är familjefar med fru och två barn. Münster är den som oftast har förtrogna samtal med Van Veeteren, och brukar även ofta spela badminton med denne. Han kan ibland framstå som något naiv, vilket Van Veeteren försöker ändra på genom att få honom att tänka efter noga.

Moreno är den enda kvinnliga kriminalpolisen i Maardam, åtminstone fram till bok 9. Hon är i 30-årsåldern och ensamstående, men har åtminstone ett par seriösa förhållanden under seriens gång. Hon drivs av en hunger att sätta fast brottslingar, och erkänner att hon tycker det är spännande att vara mitt inne i en brottsutredning.

Rooth är en kriminalinspektör i början av medelåldern. Han är en ständig ungkarl som har begränsade framgångar hos det motsatta könet. Han tröstar sig ofta med allehanda bakverk. Förtjust i spydiga kommentarer. Han samarbetar ofta med den något yngre assistent (sedermera inspektör) Jung, som ofta får sköta fotarbetet i utredningar, men å andra sidan har ett mer stadigt förhållande med en frånskild kvinna.

Hiller är polischef, men utan speciellt mycket pondus. Snarare är han ofta föremål för skämt bland kollegerna. Han håller mest till på sitt kontor bland många krukväxter.

Heinemann och DeBries är två andra intendenter som förekommer mindre ofta i böckerna. De försvinner under seriens gång, på helt olika sätt.

(Detta är alltså karaktäerena i böckerna, Många finns med även i filmerna men deras identitiet kanske ändras lite där)


Ja, jag tycker verkligen att filmerna är super bra (har inte läst böckerna), Carambole är nog min favorit och den värsta är "Ewa Morenos Fall", inte för att den är tråkig eller så utan jag tycker att den är så himla läskig! Haha, se den inte! Eller jodå, gör det men var berädda på en hämsk film!


Suddenly, It all make sense

Jag älskar stunderna när man hör en låt, man har hört låter 1 miljon gånger förr och man tycker den är ganska lam och tråkig och man undrar varför den fortfarande spelas!? Man kanske sitter i köket och äter, är ute och springer eller är och handlar, man hör låter och plötsligt så forstår man, man förstår budskapet och vad låter egentligen handlar om. Ibland blir man riktigt besviken men ofta, väldigt ofta blir jag helt paff och verkligen älskar texten! Många låtar älskar jag endast p.g.a texten sen kan melodin och tempot, rösten vara skit, men bara texten är bra så blir den snabbt älsk-värd.
Tänker därför då och då lägga ut lite texter på låtar som jag fastnat för, som griper tag.
Här kommer första, en låt som heter Homecoming och den är av Kanye West  feat. Chris Martin.

Yeah
And you say chi city chi city chi city

I'm coming home again
Do you think about me now and then
Do you think about me now and then
Cause I'm coming home again
Coming home again

I met this girl when I was three years old
And what I love most she had so much soul
She said Excuse me little homie I know you don't know me
But my name is Windy and I like to blow trees and
From that point I never blow her off
Niggers come from out of town I like to show her off
They like to act tough she like to toe em off
And make em straighten up their hat cuz she know they soft
And when I grew up she showed me how to go downtown
And in the nighttime her face lit up so astounding
I told her in my heart is where she'll always be
She never mess with entertainers cuz they always leave
She said it felt like they walked and drove on me
Knew I was gang affiliated got on tv and told on me
I guess that's why last winter she got so cold on me
She said yay keep makin keep makin that platinum and gold for me

I'm coming home again
Do you think about me now and then
Do you think about me now and then
Cause I'm coming home again
Coming home again
Do you think about me now and then
Do you think about me now and then
Oh
Now I'm coming home again
Maybe we can start again

But if you really cared for her
Then you wouldn't of never
Hit the airport to follow your dreams
Sometimes I still talk to her
But when I talk to her, it always seems like she talkin about me
She said you left your kids, and they just like you
They wanna rap and make soul beats just like you
But they just not you and I just got through
Talkin bout what niggahs tryin to do just not new
Now everybody got the game figured out all wrong
I guess you never know what you got till it's gone
I guess that's why I'm here and I can't come back home
And guess when I heard that when I was back home
Every interview I'm representing you making you proud
Reach for the stars so if you fall you land on a cloud
Jumpin in da crowd spark your lighters wave em around
If you don't know by now I'm talkin bout Chi-town

I'm coming home again
Do you think about me now and then
Do you think about me now and then
Cause I'm coming home again
Coming home again
Baby do you remember when
Fireworks at Lake Michigan
Oh
Now I'm coming home again
Coming home again
Baby do you remember when
Fireworks at Lake Michigan
Oh
Now I'm coming home again
Maybe we can start again

Loy oy oy oh
Loy oy oy oh
Comin home again

Loy oy oy oh
Loy oy oy oh
Comin home again

Maybe we can start again

 

15 saker ni KANSKE inte visste om mig...

 1. Har fobi för ormar
 2. Har ett tandsmycke
 3. Har ett grymt självförtroende
 4. Älskar spontana saker
 5. Är "gjord" på Santorini i Grekland
 6. Är tidsoptimist
 7. Älskar att åka buss
 8. Vill ha en storebror/syster
 9. Sväljer tandkräm
 10. Äter inte smör (bara om det är smällt)
 11. Tycker att korvstroganof är den värsta mat som finns
 12. Är innerst inne en grym tävlningsmänniska
 13. Älskar gemenskap och att vara en del av en
 14. Mitt första ord var "Mappa" (En sammanslagning av Mamma och Pappa
 15. Har vart nära på att kvävas ihjäl

Olämpligt stavfel...

I förmiddags åkte vi ju ut till Rävhagen och kollade fotboll (måste bara säga att jag håll på att skriva Rövhagen...Tänk så fel det kan bli, haha) Gutes 97 spelade lika mot AIKs lag som verkade bestå av lite blandade 97/96.
Kom hem vid 14.00 och har från 14.30 tills nu, 18.00 legat och läst Systrar I Jeans och nu är det äntligen utläst! Måste vara något slags rekord, 375 sidor på 2 dagar är inte dåligt för att vara jag, ska ge mig på Isprinsessan nu, med blandade känslor...Rädd, spännd, förväntansfull, ja...

Imorgon ska jag inte göra så mycket mer än att köpa lite mer godis till Emmas påskägg, sen kommer jag väl ligga fastnaglad i sängen med Isprinsessan också. Sen på Tisdag ska jag träffa Emma och kolla på Klassen som spelar innebandy! Ska bli riktigt kul!

Nej, nu får ni ha det så bra!


10 books in 10 weeks

Gud va gott det var med grillat igår!! Herregud.
Idag vaknade jag 8.00 och trodde verkligen inte på det, var tvungen att kolla om min väckarklocka gick rätt, men det gjorde den. Solen sken och jag orkade inte somna om så jag la mig och läste (Började ju på "Systrar I Jeans" igår och jag har redan läst lite mer än halva boken)  Sommaren är verkligen då jag läser mest. Blir ju så himla rastlös om jag ska ligag och sola några timmar, men jag älskar ju att bli brun så det går inte riktigt ihop och bara jag har en riktigt fängslande bok så kan jag ligga där en hel dag utan att märka det! Har satt upp mål för sommaren. Sammanlagt ska jag läsa 10 böcker. För andra är detta kanske ingen match men jag har så otroligt svårt att koncentrera mig på läsning så för mig blir det en utmaning, ska iallafall läsa;

 • Systrar i Jeans
 • Systrar i Jeans Andra sommaren
 • Systrar i Jeans Tredje sommaren
 • Systrar i Jeans Fjärde sommaren
 • Isprinsessan
 • Predikanten
 • Stenhuggaren
 • Olycksfågeln
 • Tyskungen
 • Sjöjungfrun

Det är alltså 4 systrar i Jeans och 6 deckare av Camilla Läckberg. Kommer blanda dem lite, tror nämligen inte att jag klarar av att läsa alla 6 deckare i sträck utan jag behöver nog något lättare att slå emellan med. Blir kanske trejde generation som blir helt fast i deckare...både min mamma och min mommo gör inget annat än att läsa deckare!
Så nu efter Systrar i Jeans ska jag gå på första boken "Isprinsessan", ska hämta den hos mommo idag. Vi ska nämligen snart iväg och hämta henne, ska se André spela fotboll, de har precis gått ut på11-manna så det ska bli kul att se, och så får jag ju träffa mommo också :)


  "Emilia Town" without Mittemellan!

  Jag lever ett liv i Svart eller Vitt, så har det vart ända sen jag var liten. Antingen är allt super bra och man bara går runt och ler hela tiden och man känner hur man verkligen älskar livet och allt, precis allt, de bjuder på eller så är allt dötrisst, man är arg, ledsen och deprimerad och saker som att toapappret eller varmvattnet är slut kan göra en galen och självmordsbenägen. Antingen är något stort eller litet, mittimellan finns inte i "Emilia Town" (ps, den bästa Townen i värlen!! :D)
  Och det finns inget som heter vinter heller, utan vinter=Jul.
  Vår och höst finns heller inte. Antingen är det vinter och det är kallt och ruggit. Eller så är det sommar då minsta lilal grej kan göra en överlycklig!
  Så idag, 4 April (Också gotlands fotbollskille Måns, födelsedag, Grattis!!) var det premiär för mycket.

  •  Min Jeansjacka rotades fram
  • Utomhus premiär för mina Replay Ballerina
  • Har vart ute från kl 13.00-17.30 sittande utanför nya växthuset i en trädgårdsmöbel med rökluckt i näsborrarna och jeans shortsen och ett linne, solande och läsande, inte ett dugg kallt! (Detta lär väl straffa sig imorgon då jag väl inte ens kommer kunna andas genom näsan...
  •  Började på min omläsning av "Systrar i Jeans"
  • Snart får jag äta årets första äkta-grillade mat


  Fan vad jag är lycklig!

  Sommaren är här!!

  Nu ska jag fixa mina naglar (ja, det är sant, jag har slutat igen...) och sen bara sitta och njuta av livet tror jag, kanske läsa lite bloggar också ;)
  Ha det bra hörrni!


  Restart

  Hallå allihopa!
  Otroligt dålig uppdatering måste jag säga! Förlåt! JAg fattar inte vad det är, har ju haft ganska mycket tid och jag har ju suttit vid datan men, ja, då har jag gjort något annat eller tänkt tanken "Nu ska jag blogga..." men så händer det något annat och vips så är tanken bortblåst.
  Men idag fick jag verkligen ett rikitgt sug efter det, lite så jag verkligen har saknat det!
  Så nu ska jag komma igång igen och nu göra bloggen tilll en "normal-blogg" som kommer handla om lite allt möljigt, tror nästan att den sortens blogg passar mig som person bättre eftersom jag är så mångsidig och inte har den förmågan att jag kan tänka långsiktigt och "Gör först, tänker sen" passar verkligen in på mig....

  Är såklart ute efter en bloggdeisgn, har pratat med en kompis men inget händer så jag vet inte riktigt...Får fråga henne vad som kommer hända eller såfår jag lägga ut lite pengar och lite extra jobb på att fixa någon annan.
  Jasmine, hör av dig!

  Men nu ska jag inte sitta här längre, ska ut och sola för första gången i år, ska rota fram någon bok också, riktigt mysigt!
  Ha det bra <3

  Och om det finsn någon där ute som gör bloggdesigner, hör av er!!!!

  Tandsmycket, godis och Vagabond!

  Halloj!
  Ikväll är det föräldrar möte...ska bli ganska mysigt fakiskt.
  Men kom nyss hem från affären, har köpt lite godis som Emma ska få i sitt påskägg, sen imorgon eller nått måste jag in och leta runt i stan efter lakrits bläckfiskar, någon som vet vart jag kan hitta det!?

  Igår var jag ju på stan och då köpte jag ett par ursnygga vårskor, bruna helt vanliga, låga skor från Vagabond. Älskar dom verkligen!
  Har fått skavsår i dem men det ska ju härdas!

  Idag har jag också fixat mitt tandsmycke hos tandläkaren! Det blev jäte bra, ett guldhjärta på den vänstra tand nr 2. Blev jätte nöjd! Var lite jobbigt när den skulel fast bara, den är ju så liten så det var jätte pilligt att få dit den, men efter 3 försök så kom den på plats jag nu älskar jag den! Men jag tycker det är helt otroligt att ett litet guldhjärna på tanden kan kosta 750 kr! Fick jätte dåligt samvete för egentligen så har vi ju inte den bästa ekonomin och jag har fått väldigt mycket nu, skor, kläder och nu den här plus att jag vill ha en klänning på BIKBOK, men mina föräldrar tyckte att jag var värd det så...
  Men ändå,nu är jag värd mycket pengar nu... ;)


  En nick i Världsklass!

  Har suttit och läst lite bloggar nu och som alltid när jag läser någon annans blogg så börjar det spritta i fingrarna och man pressar verkligen fram något att skirva (om man inte har något på lur)

  Kan ju skriva lite om vilken jävla träning jag haft nu den sista tiden. Har jätte ont i kroppen och känner mig alldeles tung och matt innombords, men ändå skönt att ta ut sig så :)

  Det började ju i Söndags då jag tränade med u-laget vid 1 tiden. Sen på kvällen var det ju match med damlaget.
  Kom inte hem förenns vid 22.00 och somnade inte förenns vid 23.30... Jätte jobbigt att gå upp och jag har fortfarande inte lyckats komma ikapp med sömnen.
  I måndags var det bara gympa (vilket är ungefär lika jobbigt som att gå ett varv runt mitt hus...) Så måndag blev mest vila.
  Igår tränade jag först med U-laget vid halv 5 till 6, jätte roligt att äntligen få komma ut! Kanske inte världens bästa plan men man får ta vad man får och sen gilla läget! Det var geggig och ogämn så det blev nästan kramp-varning i vaderna efter 10 minuter.
  Har också kommit på att jag nog ska träna mer och mer med vänstern. Har aldrig vart någon som får kraft i skotten eller kan skjuta långbollar, men igår fick jag verkligen iväg den då jag av en olykshändelse råkade skjuta med vänstern...aa, så jag ska ut ensam någon gång jag testa lite olika varianter, har så svårt att göra det när andra ser på och att de ska lägga sig i...nej, usch!
  Iallafall så tränade jag där, sen kom damerna och då frågade dom om jag ville vara med och det tackar man ju aldrig nej till så jag tränade sen från 6 till 20 över 7. Tränade mest inlägg och det gick så jävla bra. Gjorde ett assnyggt nickmål, världsklass, sen några riktigt bra inlägg också, så jag ångrar definitivt inte att jag var med igår.
  Och idag var det ju sista innomhus träningen med AIK.s killar. Spelade mest hela tiden, gick igenom 1 spelalternativ och så körde lite överlapp, rätt så kul.

  Så, nej...nu känner jag att jag måste ta det lite lugnare och vila upp mig lite innan jag går på något jätte pass igen.

  Ha det bra <3


  RSS 2.0