Erik Grönwall! <3

Ja, igår spelade vi med DJ-laget (damjunior) mot Dalhem i Dalhem. Och eftersom det var sista matchen så skulel vi lotta ut platserna och jag fick min vanliga palts; mittback...Men bättre det än Målvakt ;)
Men i mitten av första halvlek började laget sakta återgå till den vanliga uppställningen eftersom det gick åt helvete!! Gud, kommer inte ihåg när vi spelade så dåligt senast!
I andra halvlek fick jag spela ytterback och i slutet yttermitt, och eftersom vi bara var 11 spelare (som vanligt) så var vi stundtals bara 7 st på plan...
Det blev iallafall 3-3 och jag är inte nöjd med matchen!

Imorgon är det match med damlaget på Säve.

Men det jag egentligen skulle säga var att jag hejar på Erik Grönwall i IDOL. Så, nu har jag sagt det. Kom ihåg det, för han komemr vinna hela skiten!!
Lyssna här bara!


Min vecka. Snabbspolning.

Vet inte riktigt vad jag håller på med men blogga gör jag dock inte. Hinner inte med det helt enkelt och ibland finns det bara inga ord och ibland när det finsn så vill jag inte dela dom med er!
Men för att sammanfatta veckan så:

Lördag: Bröllopet som jag lovade att skriva om vilket jag inte gjort än och som jag troligen inte kommer göra. Det var iallafall skit kul, bättre än väntat. Ett riktigt bröllop, inget som i USA men ett riktigt gotländskt bröllop kan man nog säga. Plus match mot AIKs damlag, jag var inte med och spelade men det blev 21-0 till IFK.

Söndag: Upp tidigt för att åka till Hemse med damlaget och spöa skiten ur Hemses damlag. Vi vinner med 17-0...
Sen blir det en match till på eftermiddagen ute i Dalhem och vi vinner med 6-1 och jag får kramp så jag brister ut i skrik och gråt på planen och vad gör mina lagkamrater? Jo, först fattar nog ingen vad som händer men när de fattar att lilla Emilia faktisk har ont och inte kommer resa sig så ställer det sig i ring och sen kommer jag bara ihår hur mina tårar förvandlas till skratt och jag går av planen. Jag Älskar IFK säger jag bara! <3 Under hela helgen så gjorde IFK 44 mål och släppte in 1. Vad säger man? Kul? Otroligt? Pinsamt för gotlands fotboll?

Måndag: Kommer inte ihåg vad jag gjorde i Måndags...eller Jo, efter skolan åker Jag, Jasmine, Lollo och Emma (H) till ÖB och köper glass och skrattar åt Pölsemannen sencyklar Jag och träffar Emma på biblioteket och pratar av mig lite.

Tisdag: Dagen rullar på som vanligt. På kvällen går jag och Bea ner till Gården och spelar ett charad-spel och sen vid 19.00 går jag hem, äter, kollar på Superstars och kl 21.00 åker jag och Pappa och hämtar Emma på "karaten". När vi kommer hem en halv timme senare lägger vi oss i min säng och pratar i 2 timmar. Gud vad tiden går fort! Sen när alla äntligen gått och lagt sig så går vi ut och sätter på One Tree Hill, fixar o'boy och marshmallows och grillar dom över alla tända stearinljus som vi tänt. Så sitter vi i några timmar tills jag somnar i Emmas knä...som vanligt.

Onsdag: Studiedag. Emma och jag vaknar och bestämmer oss för en mysdag. Så vi går till affären och handlar för en glassbomb som vi börjar göra. Ser mer One tree hill, går till Sagan om ringen skogen och fotar i någon timme, går hem, äter glassbomb och kollar mer One Tree Hill sen åker Emma hem med 18.30 bussen. Jag börjar packa inför läger skolan.

Torsdag: Kl 9.45 står jag utanför gympasalen med min klass och 83, redo att cykla iväg till Träkumla skogen för att vara med på Lägerskolan. Orkar inte berätta allt vi gjorde men det stora var väl att vi sov under bara vindskydd....liiiite läskigt men det gick otroligt bra ändå. Det mysigaste var ändå när vi satt runt 21.00-22.00 runt lärarnas eld och grillade pinnbröd, kollade på stjärnorna och pratade. Få stunder som man känner sig så levande och närvarande. Glömmer det aldrig. Ett minne för livet.

Fredag: Packar ihop lägret och kl 11 är jag hemma igen. Det blir bara slappar dag. Sover, Sover och sover.

Lördag: Gick upp vid 8. Mamma lickade upp mig med muffinssmet...Åt lite riktig frukost sen upp och duscha. Har duschat 2 gånger varav 4 schampooneringar och mitt hår lucktar fortfarande rök!! Sen kom Nicklas och mommo och hämtade mig, André och mamma. Vi skulle ut till Slite och kolla på André som skulle spela.
Hemma igen vid 13.00, äter lite lunch, mamma och jag kollar på "En Shopaholics bekännelser" efter det blir det en liten paus och sen fastnar vi framför The Hills mataton...Och vi som skulle städa....Haha.
Nu på kvällen var en kompis till André här med föräldrar och dom satt nere och pratade och jag...ja, jag satt också där.

Imorgon: Tror jag att jag ska träffa Jasmine en stund på förmiddagen och sen kl 15.00 är det samling för vi ska ut till Dalhem och spela. Sista matchen för säsongen och eftersom vi redan vunnit serien så ska vi lotta ut platserna i laget ;) Haha. Berättar förhoppningsvis mer imorgon.

The One And Only

Good evening everyone.
And welcome to a historic night of basketball.
I'm Mouth McFadden and tonight, this is the only game that matters.

~ Marvin "Mouth" McFadden

Blindstyre

Hej Hopp! God Natt eller kanske God morgon. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga :)
Kom precis hem från bröllopsfesten. Så nu har  jag cyklar i de kalla 10 graderna som termometern visar vi klänning och hela nylonstrumpor, längt cykelvägen från Västerhejde hem till Vibble, utan vare sig  cykellyse eller gatulyse, helt bäcksvart!. En och annan bil då och då lös upp vägen men inte mer än så. Vilken jäkla tur att jag cyklat den vägen 1000 och 1 gånger!
Det var iallafall jätte lyckat och ni ska få höra mer om allt imorgon eller på Måndag. Imorgon kommer jag ju vara lite upptagen eftersom jag ska spela två matcher. Första kl 11 på Sudervallen i Hemse och andra kl 17.00 i Dalhem. Anledningen till varför jag sitter här är att jag försöker få reda på hur dags vi ska samlas men det står bara kl 10.00 på Sudervallen men jag har ett vagt minne av att någon sa 9.15 vid Vibblehallen. Men ja, det löser sig alltid imorgon.
Och nu måste jag verkligen sova om jag ska orka imorgon...Tur att vi har studiedag på Onsdag och som ni säkert kan gissa blir det en "Emma&Emilia" dag rakt igenom. Får väl se vilket tema det blir; Mys? Äventyr? Plugg? Ploj? Ja, vi hade lite planer på att åka ut till Lummelunda och ta lite bilder men det tror jag inte vi gör då. Men även det får ni höra mer om senare! :)
Och det blir spännande och höra hur/om/när mamma och pappa kommer hem ;) Frågan är bara om pappa ska köra imorgon? Såg inte så lovande ut när jag cyklade hem men det kan ju ha ordnat upp sig...eller inte.
Gonatt/Gomorgon!

Real love



Keith~
I thoght you might want to see this, Coach. They've come a long way since the last time we sat here.
Whitey~ It kind of makes you wonder where they're all headed.

Min helg

Fredag (igår) - Mingelfest inför Bröllopet + Gården
Lördag (idag) - Bröllop. Åker till kyrkan kl 14.00
Söndag - Ska spela 2 matcher. En på förmiddagen i Dalhem och en i Hemse på eftermiddagen.

"gå-träning"

Sitter här och tar en paus i "gå-träningen" och än så länge har jag inte ont och inga skavsår. Det jobbiga är sen när jag får på nylonstrumporna för då glappar det så hämskt, mamma har samma problem och hon säger att man ska knipa med tårna men om jag ska göra det hela dagen så kommer jag få ont!
Har försökt komma på något. t.ex dubbelhäftande tejp eller att ta på en vanlig ankelstrumpa över med det sista kommer se helt knäppt ut och jag har ingen dubbelhäftande tejp så jag får väl knipa med tårna då...Fast jag har räknat ut att man går ju egentligen inte så mycket på ett bröllop, iallafall inte om det är ett kyrkbröllop vilket detta är. När jag var brudnäbb när jag var mindre åt min faster och "farbror" så blev det lite mer spring eftersom vi skulle till fotografen och så + att dom skulle vigas ute vid Syssne så det blev lite att gå men idag kommer vi väll sitta i kyrkan en stund och sen till byggdegården och äte i flera timmar...sen kom jag på imorse att det kanske blir dans...och eftersom jag hatar att dansa så skippar jag nog det eller så blir det barfota ;)

Och igår kväll, efter mingelfesten gick jag till Gården och fy vad kul vi hade!! Vi spelade typ charader och gud, jag höll på att dö så kul var det! Sen gick jag hem vid 12 och idag tänkte jag sova ut lite så jag gick väl upp för en timme sen. Måste börja göra mig iordning snart så det inte blir så stressigt, plus kanske gå lite mer, och sen har jag ju mitt hår och nylonstrumporna och...ja, jag måste nog verkligen börja nu ;)


på 7cm

Imorse var det riktigt tungt. Orkade nämligen inte leta efter mobilen igår kväll så jag sket i Alarmet, så jag vaknade vid 7 vilket inte funkar längre! Speciellt inte när man inte valt kläder kvällen innan...Men vid 7.40 stressade jag iallafall ut och cyklade så fortjag kunde, så jag fick ont i halsen, till skolan och väl där, några små minuter innan 8 så får jag reda på att vi inte börjar förens 10 över...alltså hade jag stressat i onödan...

Sen i skolan var det ju alla ämnen plus lite klubb-tävling på matten...som jag inte vann, men Jasmine gjorde och eftersom hon inte ville ha sin klubba så fick jag den! Och den smakade precis som mommos pannkakor med sylt! Mums!!!
Efter skolan cyklade/gick jag och Jasmine först till ÖB där vi köpte glass och sen fortsatte vi in till stan eftersom jag skulle köpa skor tills imorgon. Mamma hade nämligen köpt ett par igår och jag ville också ha sånna. Och när vi kommer dit så hittar vi ett par som jag trodde var dom. Så efter många om och men och letande av rätt storlek så hittade jag ett par 37 som jag tyckte såg bra ut. SÅ jag betalar och vi går ut. Sen när vi är ute så tar jag upp dom och kollar lite extra på dom, även under skon och märker att det är fel sko! Under mammas skor var det blommor, under dom här var det räfflor...Men dom var ju exakt lika dana och dom kostade precis lika mycket så jag tänker inte mer på det...sen kommer jag hem och märker att mina skor kanske var några centimeter högre...haha typ 7-8, medans mammas typ var 4...Jag kunde gå i mammas men såg det bra ut i mina 7cm? Så mamma och jag leker lite Anna Anka (från Svenska Hollywood fruar) och konstaterar att det blir bra. Lite jobbigt bara med nylonstrumporna för det glappar lite men det blir nog bra. Och så måste man bara ha i huvudet att trampa ner klacken först  och ta mellan stora kliv i lagom tackt, då ska det nog gå bra ;)

Ska försöka ta lite kort under bröllopet imorgon och även på mig men eftersom jag är världens sämsta på att lägga ut bilder så får vi se när ni får se dom...

Men iallfall, kl 17.30 cyklar vi upp till IP och minglar med alla sen sätter lekarna igång. Pappa och Mulle var lekledare och jag tror faktisk att dom fick till det. Jag och Mikaela stod i 1,5 timme på en station och frös ihjäl!! Inte varmt! PÅ vår station skulle man bara kasta bollar i hink på olika svårighetsgrader, hur simpelt som helst, ändå var det folk som inte fattade!! Suck.
Men det blir säkert jätte bra imorgon, har också bestämmt att jag inte ska locka hela håret utan sätta upp det i knut och sen locka lite som ska falla ner och eftersom det tar 2 timmar att locka hela mitt hår så är det en enorm lättnad!


Hej igen ;)

Åhh idag kom Veckorevyn med den stora BlogAwards specialen och efter som jag älskar bloggar så har jag nu suttit och läst igenom den nogrant för att inte missa någon ny skojig blogg, + att man får massa insperation vilket jag har saknat nu ett tag. Men nu är jag på G igen ;)

Och eftersom ni har missat ganska mycket nu så tänkte jag berätta lite kort vad som hänt förra veckan.

Onsdag- Match mot Dalhem och jag gjorde 3 mål!!! Helt otroligt! Visst hade det var lite coolare att göra mål mot Gotland Södra eller nått men jag är ju ändå yngst :)
Första målen kom i första halvlek då jag som ytterback sprang upp på hörna och knäade in bloggen, kanske inte världens snyggaste mål men mål iallafall. Sen i andra halvlek satt jag på bänken och Gry ville byta...hon var forward och om det är något position som jag absolut inte förstår så är det Forward men på mindre än 15 minuter hade jag gjort 2 mål...Haha ;) Så det kan bli. Vann matchen med 9-1.

Torsdag - Match igen mot Gotland Södra på konstgräset i Rävhagen. Spelade mittback framför Gry och det gick inte så värst bra för mig personligen. MenMen. Vi vann med 5-1 och därmed är seriesegern klar ;)

Fredag - Jag, Jasmine, Emma och Elin åker in till stan och äter på Sunes, sen hem, ser film och har tjejkväll+ övernattning. Går hem vid 10 nästa morgon.

Ja, nu blev det lite kort och stressat eftersom maten har vart klar en stund. Ikväll ska jag äta mina och mammas misslyckade muffins och se på färjan och drömma mig bort!!

Emma & Emilia ~ Stockholm 09

Hej Hej!
Nu är jag tillbaka igen, Eller egetnligen har jag vart tillbaka sen 23.30 igår natt men jag har inte haft tid att blogga förens nu.
Och jag antar att ni vill veta vad som hände när vi var iväg? Självklart! Och för att göra det så enkelt såmöjligt ställer jag upp det såhär; (det var iallafall ungefär såhär)

6.00 ~ Jag vaknar och kliver upp, packar iordning det sista och kläd på mig.

6.30 ~ Emma kommer jag hämtar mig och vi åker ner till båten och tar farväl av tryggheten.

7.05 ~ Vi hamnade vid det sämsta bordet och sitter nu och äter frukost och spelar kort.

8.00 ~ Efter att några pensionärer lämnar båtens bästa plats så tar vi den och sitter nu bara och pratar, skrattar och tar lite kort.

09.45 ~ Emma somnar och jag går på toa

10.30 ~ Vi springer genom gången så att vi får den bästa platsen på bussen

11.20 ~ Framme i Stockholm vid centralstationen.

11.30 - 13.00 ~ Shopping!!

13.00 ~ Köper mat på McD och går till Kungsträdgården och sätter oss där och äter. Och när vi är där kommer först fram ett par som vill att vi tar kort på dem framför dammen och sen kommer det ytterligare en...Ment to be ;)

13.30 - 15.30 ~ Shopping! Plus att jag har kramp i magen för jag är så otroligt mätt efter både McD mat och en stor glass!!

15.30 ~ Tittar på modevisningen på NK. Lite tråkigt att det var hermode bara...Krampen fortsätter!

16.00 ~ Vi tar en liten paus inne på Vero Moda och sitter i provhytten en stund och jag får nya krafter och så shoppar vi lite till.

18.00 ~ Jag känner att jag måste spy eftersom jag klunkat lite Loka vilket min proppfulla mage tydligen inte klarade av...men det avtar. Så vi är tillbaka på Centralstationen och byter om och sen får vi såklart de bästa platserna på bussen igen ;)

20.00 ~ Båten går och jag och Emma tillbringar i stortsätt hela resan åt att prata. Super mysigt plus att vi fick de bästa platserna!

23.30  ~ Camilla och Tomas kommer och hämtar oss i full bil så jag sitter i Emmas knä i framsätet hela vägen hem.

00.30 ~ Somnar efter en helt underbar dag!! <3

Bilder och kanske en liten historia kommer kanske sen....när jag lärt mig det där med kameran ;)

Cykeldagen

Ja, då är den årliga "cykeldagen" över för i år. Ganska skönt faktiskt. Hoppas bara att vi vinner så vi får "sitta" nästa år!!
Och för er som inte vet vad cykeldagen är för något så är det en dag där alla klasser cyklar klassvis runt på en bestämmd bana som kanske är 1mil-1,5mil lång och påvägen så finns det massa stationer.
Några av sakerna vi fick göra var att snyta björnar, spotta Grodor och ha ballonger mellan benen...

Och imorgon bitti åker jag och Emma på vår första resa ensamna tillsammans. Ska bli sjukt spännande ;)
Ganska skönt att vi bara ska vara där över dagen eftersom man inte behöver släpa på så mycket packning. Jag ska bara ha med min bruna "ment to be" väska fullproppad med saker och förhoppningsvis så blir den inte så himla tung. I värsta fall får jag väl köpa en väska till när jag är där...haha, om det blir för jobbigt att få plats med allt i en menar jag. Men då flippar väl bror min ur när jag kommer hem...Haha.
Får hoppas att förkylningen inte är så jobbig imorgon och att det inte blåser och att det är lite mulet/soligt och inte för varm och inte för kallt imorgon. Kraven är många.

Någon mer som ska se Sverige - Norge ikväll föresten?

MVG!

Nu är det sånt där härligt höst väder som jag älskar! Regn och mulet. +att jag börjar bli lite småförkyld och det hör ju till men det är ändå ganska jobbigt om man tvingas gå i skolan samtidigt!
Idag hade vi iallafall gympa och jag tror att jag slog MVG gränsen på 3km. Sprang på 13min 58 sec typ, inte helt säker på sekunderna men något på 50 var det iallafall. Så det blev jag super nöjd med!
Sen så hände det inget annat speciellt...jag, Jasmine och Angelica cyklade till Atterdags på hålan och Jasmine köpte godis.

Nu är det också nästan klart att det blir Stockholm i helgen. Fast, som jag skrev i förra inlägget, med lite ändrade planer. Inget Gröna Lund och bara över dagen men det ska ändå bli super kul, om allt nu går i lås.... Så om vi kommer iväg nu på Lördag så ska vi Shoppa, gå på museum och bara njuta av Stockholm. Nu brukar ju Emma vara där ganska ofta men jag som sällan är där skulle lätt kunna gå och bara vara och titta en hel dag. Men nu ska vi klämma in shopping och annat kul också ;)
Ska också bli spännande eftersom jag och Emma ska åka alldeles själva och jag antar att vi kommer ha 5 1/2 halv männsikor här hemma som kommer dö av oro men hur svårt kan det vara? Så som jag och Emma kompletterar varann så kommer vi nog komma hem hela och rena ;)
Jag - Tidsoptimist och står för "göra först tänka sen" vilket kan liva upp stämningen lite, haha.
Emma - Med mest erfarenhet av Stockholm, snåljåp och tidsoptimist åt andra hållet ;)
Det kommer alltså gå jätte bra ;)
Med allt vi gått igom i Sommar....ja, somsagt, Hur svårt kan det vara?

Imorgon är det cykeldag, hoppas, hoppas att vädret är bättre!

Stockholm?

Hej Hej :)
Tänk vad länge sen det var jag verkligen satte mig ner och gjorde läxan. Det är ju inte så att jag inte gör dom men jag brukar typ göra dom i sista stund och sen hoppas på det bästa men det känns inte som att det kommer funka i år. Så nu har jag suttit och räknat matte ett tag. Till skillnad från förra året så har vi matteläxor vilket är pisstråkigt men men, det gick ju ganska bra nu så vi får väl hoppas att det fortsätter.

Sen är det ju den stora frågan: Kommer jag iväg till Stockholm i helgen?

Håller på att få svar just nu faktisk, och för er som missat det så kan jag tala om att jag kanske ska till Stockholm i helgen med Emma och sen så skulle hennes brorsa och kusin komma upp dagen efter så skulle vi allihopa gå på gröna lund nu innan det stänger. Fast jag vet inte hur det kommer bli för planerna kan ju ha ändrats. Så snart ringer Emma och berättar.

Sen är det träning ikväll också, spelade ju fotboll på gympan igår och jag som trodde att vi skulle vara ute hade tagit med utomhusskor så sen när de sa att vi skulle vara inne så tänkte jag att jag kunde ju vara utan, det har jag ju vart förut, men gud vad jag ångrar det!! För just nu har jag en stor blodblåsa på ena foten och igår kändes det som att allt skinn var borta på båda fötterna. Fattar inte hur jag har lyckats...Men iallafall så tror jag att det funkar att träna med den , ska åka upp och testa iallafall :)

Unwritten ~ Natasha Bedingfield

I am unwritten,
Can't read my mind
I'm undefined
I'm just beginning
The pen's in my hand
Ending unplanned

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words
That you could not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten, yeah

Oh, oh

I break tradition
Sometimes my tries
Are outside the lines, oh yeah yeah
We've been conditioned
To not make mistakes
But I can't live that way oh, oh

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words
That you could not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
the rest still unwritten

(Gospel)
Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words
That you could not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open *****
Today is where your book begins

The rest is still unwritten

The rest is still unwritten


Unwritten ~ Natasha Bedingfield

I am unwritten,
Can't read my mind
I'm undefined
I'm just beginning
The pen's in my hand
Ending unplanned

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words
That you could not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten, yeah

Oh, oh

I break tradition
Sometimes my tries
Are outside the lines, oh yeah yeah
We've been conditioned
To not make mistakes
But I can't live that way oh, oh

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words
That you could not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
the rest still unwritten

(Gospel)
Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words
That you could not find
Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open *****
Today is where your book begins

The rest is still unwritten

The rest is still unwritten


RSS 2.0