FC Barcelona

Igår fyllde jag ju år!
Var super mysigt hela dagen trots att det inte alls kändes som att jag blev ett år äldre...
Men på morgonen kom familjen in och sjöng och gav presenter, och även fast jag hade lite sovmorgon så kom dom vid 7.00 så jag var väl lite butter där ett tag.
Iallafall så fick jag pengar (som ska med till stockholm!), Body Butter Hallon och en "kvitto" på att jag ska få välja kläder någonstans någongång.
Perfekt! Och av mommo, Morfar, farmor, farfar, kusiner och marita och mattias så fick jag också pengar!

Skolan gick väl som vanligt förutom Orienteringen på gympan och att klassen njöt av att se mig obekväm ner de sjöng "Ja må hon leva" på spanskan...

Efter skolan träffade jag Emma. Vi gick till Coop och köpte "Operatårta" med rosa marschipan och gick ner till almedalen och så satte vi oss där och åt tårta och pratade. Så fick jag min present också, ett jätte fint halsband, lite choklad och en receptbok med massa choklad i!! Älskar Emma!

Sen cyklade jag hem och kl 19.00 kom Hannes och KÖ så cyklade vi in till O'leasrys till 20.00. Där fick vi ett litet rum med tanke på att vi var ganska många så såg vi Champions League finalen. Jag tippade på att United skulle vinna med 0-1 men icke då. När Messi nickade in bollen till 2-0 så var det avgjort kände jag.  Och jag har ju sagt att jag ska välja ett av lagen som mitt favorit lag och jag väljer FC Barcelona och inte av den anledningen att de vann, som många nu tror! Nej, det avgjordes då jag såg deras sätt att spela bollen, de fick säkert in 30 pass genomlaget innan de blev av med den.
Och när pappa berättade att Barcelon en gång i tiden var det ända laget i världen utan sponsorer, men när de för några år sen fick en förfrågan från UNICEF så sa dom ja, men istället för att dom skulle ge massa pengar till laget för att de bär deras reklam så ville Barcelona betala dom istället.
Ja, där avgjordes det! Men såklart, lite av det är ju för att ungefär 21.52 (den exakta tiden för min födsel) så avgjordes det, Barcelona blev Europeiska mästare!

Utkast: Jag känner ...

Jag känner att jag inte hinner blogga så mycket nu för tiden och jag har ju t.o.m funderat på ett uppehåll nu i sommar.
Nr 1: Jag kommer ha ganska fullt upp
Nr 2: Jag orkar verkligen inte sitta inne hela dagarna och blogga då man kan vara ute i solen och vara med kompisar och ha kul! Nej, det går jag int emed på helt enkelt.
Men samtidigt känns det som att jag vill fortsätta för jag tycker ju det är kul. Så nu kommer jag enbart skriva om Fotboll.
Framför allt hur det går för mig innom ämnet men också hur det går för mitt nya favoritlag....(Kommer ett inlägg sen om det)
Så det blir super bra tror jag!
Snart ska jag iväg och spela Internmatch med Distriktslaget. Lollo sa något idag om att det uttagningen idag så det blir ju kul isåfall men ändå lite nervöst. Självklart vill jag ju komma med men samtidigt så om jag inte gör det så ger jag absolut inte upp


Detta skådespel

Nej, nu orkar inte jag mer!!
Att varje morgon bygga upp fasaden, försöka göra den så bra såmöjligt. Gå till skolan, vara på topp, le, skratta, hänga med och prestera vad som förväntas av en på lektionerna.
Alltid vara den lilla söta snälla flickan som aldrig gör en fluga för när, som alltid ställer upp och som aldrig säger NEJ, NU RÄCKER DET!
Jag orkar inte hålla fasaden uppe mycket längre, alla tror att bara för att jag visar en glad och bra sida så tror ni att jag inte är sårbar, att jag inte behöver lite push och lite snälla komentarer då och då. Det räcker med så JÄVLA lite! Ingen ser det, ingen märker men jag måste gå och bära runt på det varje jävla dag!

Det skulle vara så skönt att veta säkert, att om jag faller så finns det någon där som fångar upp mig igen, får mig på fötter. Det behöver inte vara många, räcker med en, som i vilket fall som helst finns där.

Jag har min älskade Emma och hon är helt perfekt. Hon ger mig varje dag uppmuntran att fortsätta vara jag och att jag är perfekt som jag är. Hon finns där, dag som natt. Även om hon inte svara på ett sms så vet jag att hon finns där, för varje gång jag möter henne så ger hon mig komentarer som "Vad söt du är idag!" eller "Åhh vad jag har saknat dig, vad skönt att se dig nu äntligen!!". Hon slutar aldrig så jag vet att hon är där för mig varje dag som natt. 24/7, alltid! Always and forever!

Det finns dagar då fasaden inte behövs, då livet är perfekt och jag inte behöver spela någon annan, eller iallafall plocka fram ett annat beteende. Andra dagar är jag inne på sista kvarten och jag känner att snart brakar det ihop. Oftast lyckas jag fånga upp det. Hålla in gråten och den irriterade Emilia. Oftast funkar det men ibland kommer det, en matte lektion då tårarna faller i tysthet ner i skrivboken och jag lyckas rädda fasaden genom att snabbt torka bort tårarna och vända blad.


"There is a day when you realize that you're not just a survivor, you're a worrior" 

Min Vecka

Söndag (idag): Match med flicklaget ute i Klintehamn sen på kalas hos kusinerna.

Måndag: Match med damlaget ute i Fardhem

Tisdag: Match med flicklaget på hemmaplan mot Gotland Södra 2

Onsdag: Jag fyller år, träffa Emma och O'learys och Champions League final på kvällen.

Torsdag: Distriktslagsträning

Fredag: VILA!

Lördag: VILA!

Söndag: Match på hemma plan

Vad håller jag på med!?

Nu har jag verkligen tappat lusten!!

Vad bloggar jag om egentligen!? Jag skriver lite om mina skoldagar, kluddar ner lite tankar och visar ett fåtal bilder...
Det är inte så jag vill ha det! Jag vill ha en blogg som handlar om något intresant!
Jag vill växta upp, resa, åka språkresan, börja på fotbollsgymnasium och tågluffa! Då får jag äntligen något intresant och läsvärt att skriva om!!

Så nu tar jag en liten paus tills jag får tillbaka viljan.


Min vecka

Måndag (idag): Skola till 15.30, mysa och bara vara.

Tisdag: Skola till 11.30 sen kanske göra lite på min o Jasmines ägglossning och sen packa.

Onsdag: "Room service", slutar 14.00-14.30 (ska försöka gå tidigare) sen ta bussen till Västergarn och sen vara där med Emma (och så kanske jag klämmer in att jobba på Gården på kvällen)

Torsdag: I västergarn, bada i havet (första gången) och sen åka vidare med Emma till sommarstugan, cykla till sysne och äta fisk och sova över i stugen.

Fredag: Tar bussen 06.20 för att påbörja bussluffens huvuddag.

Lördag: Bara ta det lugnt och mysa med Emma.


12-0 +tränings förbud!

Idag var det match mot Graip. Super kul! Vi vann med 12-0 :)
Vi spelade med IFK-original och då vinner vi alltid stort!!
Men aööt hängde nog på att vi hade så himla kul under hela matchen och uppvärmningen. Vi fixade också två målchester (stavning!!?). I första halvlek körde vi med kullebytta vid mål och i andra gjorde vi "Fisken" vilket innebar att vi la oss ner på mage och sprattlade med armar och ben! Haha.

Jag spelade mittback framför libro som vanligt. I första halvlek gick det riktigt bra men i andra så fick jag inte så mycket att göra, sprang mest runt och markerade. Och i slutet av andra så vrickade jag till min fot som jag har haft problem med förut men så här ont har det aldrig gjort förut. Var t.o.m tvungen att gå av (vilket inte händer frivilligt ofta..). Så pappa lindade foten med ispåse så den blev helt blå!!!!
Så nu har de satt upp tränings föbud på mig!? SUCK...Så i veckan blir det ingen träning, bara vila. Hoppas bara att jag slipper gympan då också ;)

Sådär, nu ska jag nog hoppa i duschen sen ska jag åka till Rävhagen och kolla på André som spelar och stå i kiosken! Mums!! Hoppas att dom har glass! Funderar också på att ha ett litet godis föbud i sommar med start på skolavslutningen.

Och så får jag bara äta:

Glass
Cheese Balls
Läsk

Det låter väl bra?


Vart Håller Jag Hus I Sommar?

20 maj: Bussluff dag 1

21 maj: bussluff dag 2

22 maj: Bussluff dag 3

23 maj: Kusin Olivia 2 år så där blir det kalas!

24 maj: Brorsan fyller tonåring, fest igen!

26 maj: Myspys med klassen på Kneippbyn med grillning, fika & Kubb-turnering

27 maj: Jag fyller 14 och det är Champions Leauge final så på kvällen blir det O'learys med "The Crew"

28 maj: distriktsträning

29 maj: ev tjejmiddag

30 maj: ec tjejmiddag

31 maj: ev tjejmiddag

5 Juni: Fårö med "The Crew"

6 Juni: Fårö varpa

7 Juni: Fårö

12 Juni: Skolavslutning!!

13 Juni: Åker till Stockholm med Gården-gänget. Lite shopping och Gröna Lund. Kommer hem samma natt.

19 Juni: Sommarstugan

20 Juni: Sommarstugan

21 Juni: Sommarstugan +Emma fyller 14!

26 Juni: Oskarshamn på Rödslecup med Andrés fotbollslag

27: Juni: Oskarshamn

28 Juni: Oskarshamn

23 Juli: Campa i Burgsvik med "The Crew" för Bottarve varpa

24 Juli: Burgsvik

25 Juli: Burgsvik

26 Juli: Burgsvik

Det är detta som är bestämmt med saker kommer tillkomma. Så blir det såklart mycket med Emma och alla andra underbara kompisar och förhoppningsvis en tripp ut till Herta för lite MTV och förbjudet kvällsdopp <3
Men det här är det som står fast för nuet :)
Vad ska ni göra i sommar?


Bussluffen närmar sig

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag åker iväg och bussluffar. Är inne i en fas då jag bara vill ut i världen och se och göra allt möjligt men om man är 14 år och har två föräldrar som jobbar innom ålderdomsorgen så är det inte så lätt.
Så det får bli en bussluff här på gotland för att stilla behövet en aning. Ska bli jätte spännande!
Har bara lite frågetecken över Onsdagen, då händer det en jäkla massa och jag vet inte om jag hinner med allt och hur jag ska få ihop det.
För det första så har jag ingen aning om när jag slutar skolan, det kan var allt från 14.00-14.30 och jag måste ju hinna in till "City" till 14.35 och ja, det går bara inte ihop. Men som tur är har jag världens bästa mentor så om det krisar så kan jag nog prata mig ur problemet.
Men sen på kvällen så ska jag kanske jobba på Gården på den s.k "6:a kvällen" och jag vet inte hur viktigt det är att jag är med på den men ja, om jag slipper undan så gör jag ju självklart det istället för att missa bussluffen.
Så, ja, några små frågetecken finns det allt, och jag som trodde allt var lugnt för någon vecka sen...SUCK!

Men här slänger jag iallafall upp schemat för vår luff, om någon är intreserad...?


Onsdag:

14.35 Linje 10 från Visby till Västergarn                                       
15.05 i Västergarn
Sova, Äta, Förbered



Torsdag:

ca kl 07.30 uppstigning
Frukost+morgondopp
12.02 Linje 10 från Västergarn till Visby
12.40 i Visby
13.30 Linje 41 från Visby till Gammelgarn
14.10 i Gammelgarn
Sova, Äta, Förbered

                                                           
Fredag:

06.25 Linje 41 från Gammelgarn till Visby
07.40 i VIsby
Frukost
08.35 Linje 20 från Visby till Fårösund
09.35 i fårosund
Äta glass
10.00 Linje 20 från Fårösund till Slite
10.40 i Slite
Lunch och Bada
12.40 Linje 20 från Slite till Tingstäde
13.00 i Tingstäde
Bada och fika
14.30 Linje 20 från Tingtäde till Visby
14.55 i Visby
15.35 Linje 12 från Visby till Bursvik
17.10 i Bursvik
Äta middag
18.35 Linje 11 från Bursvik till Visby
20.05 i VIsby
Sova

Myspys!

Bonkat

Halloj!
Igår var det riktigt kul på Gården, gjorde äntligen klart min pärlplatta på mig själv! Har typ tagit 3 månader för mig att få den färdig och Kerstin blev super glad när jag äntligen blev klar.
Sen spelade vi Bonk, jag satt mest och titta på och höll i några kort men mer blev det inte, sen, utan att jag vet hur det gick till så hamnade jag i ett mörkt rum ensam med Fridlund och så satt vi och spelade Buzz, det var verkligen inte vad jag behövde kan jag säga!
Sen idag har jag vart ute på Traume och tittat på fotboll. Aik's 95:or mot Gute's 95:or. Var där för att kolla på Fridlund men sen var det ju super många som jag kände som var med så jag vet faktisk inte vilket lag jag hejade på.

Nu är jag här hemma och ikväll ska vi nog kolla på Eurovision eller hyra film eller nått. Mysigt blir det iallafall ;)

Changes

Ja, nu kanske ni ser i lite ändringar i kategori-stapeln. Vissa av de gamla kategorierna använde jag inte ens så det var dags för lite ändring och jag måste faktisk erkänna att jag gjorde allt helt själv utan att klanta till det ;) I'm The Best!

Nej, Pappa fyller år, mamma är på krogen, André är "ute på byn" och jag sitter här och ska snart dra iväg till gården. Är det konstigt att min magkänsla inte är helt okej!?

Idag åkte Emma-älskling iväg till Väservik också, men vi hann ett One Tree Hill avsnitt innan iallafall. Bra det!
Imorgon har jag inga planer, sovmorgon och kanske in till stan med mamma blir nog bra eller så dyker det upp något under kvällen.

Nej, nu ska jag göra en film i Movie Maker (som vi gjort i skolan, ni får kanske se den sen) och sen ska jag troligen iväg till gården ;)

Frågor om blogg

Hittade lite frågor om att blogga så jag tänkte dela med mig av mina svar.

Hur gammal var du när du började blogga?

Jag tror jag var runt 12 år.

Varför började du blogga?

Hade läst ganska mycket bloggar och det började bli väldigt poulärt men ändå var det nästan ingen av mina närmaste kompisar som hade bloggar så jag tänkte testa bara för skojs skull och hade inga planer på att fortsätta och förälska mig i det.

Varför valde du det bloggnamn som du har idag?

För typ 6 månader sen hade jag en blogg på blogger.com som jag kallade för Majbarnet. Sen när jag bytte till blogg.se så ville jag byta. Så då blev det emiliasconfessions men efter 3 månader ingefär blev jag trött på det namnet och ville ha tillbaka majbarnet för det var ju ett sånt perfekt namn men då var det redan upptaget. Så jag funderade en stund oc med hjälp av min bästa kompis så kom jag fram till att Majungen egentligen var det absolut bästa. Så nu är det så och jag vill aldrig göra mig av med det namnet!



Read It, Feel It

Om 12 dagar är det den 27 maj vilket betyder....?
Jo, jag fyller 14 år och ska fira den med en heldag i skolan och en kväll med Champions League finalen på o´learys. Vi är väl ett gäng på 10-15 personer som ska dit och kolla. Ska bli riktigt mysigt och kul.
Iallafall så skrev jag ju att jag ska hitta mitt favoritlag isamband med Champions League och som det ser ut nu så är det väl Fc Barcelona och Manchester United som är vidare till final va?
Så om 12 dagar kommer jag alltså ha ett favorit lag som jag ska följa, känns väldigt kul faktisk.
Så nu sitter jag här och läser lite om de två lagen sen kommer ju mycket avgöras på deras spel också men lite koll måste jag ju ha i förväg.


One more try?

Haha, jag kommer ihåg förra gången jag gjorde det här...jag fick ungefär 5 frågor så jag la ner hela projektet men nu är jag igång igen. Det är ju värt ett försök!
Så nu är det....Frågestund!
Älskar att svara på enkäter, frågor och så så fråga vad som helst. Svarar på allt! Precis allt, skäms inte för nått och talar alltid sanning! (nästan)
Så fråga på tills jag sätter stopp!

"If you can dream it you can be it"

Hej och hallå bloggen!
 Idag var jag ju i skolan, precis som vanligt. Fast ganska ovanligt skojigt var det ju kanske.
Men iallafall så satt jag, min Mentor och några kompisar i maten och pratade och åt. (Potatis o Macka, mums!)
Vi kommer in på lite med hur seriöst man ser på skolan och om betyg och så och min mentor börjar då berätta om en tjej och ända gången han blev riktigt förbannad på en elev.
Hon hade det lite svårt i engelskan och så hade min Mentor frågat vad hon ville med sitt liv. Hon svarade då; "Jag vill bo på gråbo med bostadsbidrag". Den här tjejen var 14 år, lika gammal som jag och jag skulle aldrig någonsin komma på tanken att ge upp mina drömmar och mål. Aldrig i livet!
Jag har en kompis som tycker att jag gör lite fel som har massa stora drömmar och förväntningar. Hon är mer en sån person som tar en dag i taget, och visst, jag har också den förmågan att kunna ta en dag i taget men när livet och vardagen blir tuff så är det så himla skönt att man har sina drömmar sitt hopp!
Jag tror inte att någon i mina kretsar har så stora drömmar och planer som jag har över mitt liv.

Jag vill gå på Norrköpings fotbollsgymnasium, jag vill åka på språkresa, jag vill tågluffa, jag vill flytta utomlands och spela fotboll och plugga. Jag vill göra allt det där och jag tror verkligen att det är möjligt, eller jag VET att det är möjligt. Så länge jag tror och vill det.

Jag tycker att det är viktigt att man som liten har drömmar och mål för en dag kommer man annars vakna upp och inse att man levt halva sitt liv och vad har man gjort med det? Ja, det kommer man inte ens komam ihåg...att;studenten, 18 års dagen, sexdebuten, flytten från mamma och pappa, ja allt sånt kommer vara suddigt och blurrigt. Man behöver leva sitt liv! Man måste!!

14 maj!

Ja, idag har det vart en ganska bra dag. Lite speciell med saker jag inte brukar göra faktisk.
Vaknade och gick upp vid 9.30 någonting. Satt emig här framför datorn och kikade lite sen ner till tv:n och såg ett avsnitt av Supernanny om ett tvillingpar som var helt coco-crazy! Föräldrarna var typ 50+ och barnen var runt 4 år. Blev helt fast där. Sen gjorde jag mig iordning för att gå ut och tvätta flaggstången, verkligen inget man gör varje dag...det var ganska jobbigt för allt satt liksom ingnuggat i träet men jag fick nog bort det mesta iallafall, men vad gör man inte för de små barnen i Gambia!
Sen kom pappa och körde upp två stora lass + mig till Vibblehallen för att där skulel jag krossa glas. Så (jag är helt seriös nu!) ca 30-35 säckar med vodkaflaskor, ölflaskor, läskflaskor och minst 100 flaskor med ReaLemon skulel jag krossa. Skitkul tills jag kom till säckarna där någon inte tvättat ur flaskorna ordentligen eller dem som kastats halvfulla ner i säckarna kom fram...då kände jag att jag bara ville kasta ner alltihop med säck, kork och allt men nej, vad gör man inte för de små barnen i Gambia!?
Jag härdade ut! Plus att jag fick lite hjälp av någon arbetare som körde förbi med en flakbil och, faktisk, samlade ihop mina toma, illaluktande, kassar och körde iväg med dem. Schysst!

Sen cyklade jag in till stan, en aning sen somvanligt och vid halv 6 någoting så träffade jag Emma o Bea så gick vi och såg soarén på min skola. Skitkul och riktigt bra!
Sen sjutsade Emma mig hem på cykeln och nu har jag jätte ont i ryggen, att få sjuts av Emma är lika med en fundering på självmord!!! Emma skulle nämligen lätt kunna döda en ovan med cykel!

Imorgon blir det skola igen, sen ska jag fixa iordning bloggen lite också!


Gomorgon!

God morgon!

Idag är jag ju, som sagt, ledig. Jätte skönt faktisk! Igår somnade jag framför 27 dresses....antar att man kan somna till alla filmer.
Och idag blir det jobb ute i trädgården...
Skulle egentligen tagit med Emma på soarén men eftersom hon tydligen aldrig skippar kören så blev det inte så...Det var nått med några kläder och allvarligt talat förstod jag inte själva problemet. Får ge biljetten som jag köpt till henne till någon annan Istället. Men gå ska jag definitivt göra, blir nog troligen med Emma, Elin, Jamsine och kanske Lollo också?
Så helt super övergiven är jag ju inte...

Nu ska jag snart gå ner och se något repris avsnitt av Grey´s och sen ska jag ut och tvätta flaggstången.


Vilsen, hittar hem.

Nu har det gått 5 dagar sen mitt senasta inlägg och fy farao vad jag saknar bloggen! Att kunna komma hit och skirva av sig varje dag har blivit väldigt viktigt för mig. Inte så att jag behöver bloggen för att känna mig hel utan för att på något sätt lära känna mig själv.

Så nu är jag back on track och jag vill inte lämna Majungen innom mig riktigt än! Om så aldrig!

Idag blev det match iallafall...skrev på "denmossigeodensandige" att jag inte blev uttagen till damlags-matchen men sent igår kväll ringde Mulle-man och frågade om jag ville vara med. Och som jag har sagt förr så säger jag aldrig nej till det, vare sig jag känner för det eller inte.
Men jag vart inte ett dugg nervöst, lite kändes det väl, det känns i kroppen att det är match på gång men ja, inget pirripirr i magen den här gången. Tror nästan att det är för att i damlaget släpper jag all press. Jag har inga krav att leva upp till och om jag skulle göra ett misstag så är det helt normalt för jag ska egentligen inte spela i damlaget även fast det är ett lag i div 4 nivå och jag ska egentligen inte spela div 3 fotboll! Men nu är jag som jag är, en målmedveten, envis 14 åring som har både drömmen och talangen och självförtroendet bara växer, ja. Då är även en div 3 match då och då vardagsmat som förekommer lite då och då.
Tror att jag ikväll spelade min tredje div 3 match och den här gången gick det riktigt bra! Spelade yttermittfältare och kom även fram på mål ja, sen att jag inte kom in på plan förens de sista 15 minuterna skiter jag fullständigt i för ja, jag är ju bara 14 år.

För varje träning, för varje match och för varje gång jag kommer i kontakt med en boll så växer jag både som person, den lilla tjejen som är en aning tillbakadragen och har ganska svårt för att ta plats, och som fotbollsspelare, den lilla, aggresiva och lyckliga tjej som gör allt för att få boll och uppskattning.

Nu ska jag nog gå och duscha och sen krypa ner i sängen och se 27 dresses. En riktigt bra film som man har svårt att somna framför!
Och imrogon är det ledigt! Den årliga, såkallade, solidaritets-dagen. Vi ska samla in misnt 100 kr till en skola i Gambia och jag slipper som tur är allt som har med ved och vedhuggning att göra. Isället ska jag typ impregnera flagstången med något algmedel, panta burkar och krossa glas. Så imorgon blir det sovmorgon, jobb, på eftermiddagen träning sen på kvällen ska jag och se soarén i skolan, med ett par tjejer. Grymt skön och kulig dag!!

Bye Bye

Ja, nu har jag flyttat. Eller flyttat och flyttat, jag kanske kommer tillbaka men just nu håller jag till på http://denmossigeodensandige.blogg.se tillsammans med Emma.
Vi har skrivit lite korta presentationer och såfort Emma är klar med sin så börjar vi på riktigt. Snart kommer också en grym design!

Rekord!!

Gomorgon allihopa!
Slog rekord idag och gick upp halv 7! Jag börjar lära mig nu, äntligen!
Idag ska jag först till skolan, såklart. Tror inte att det händer något speciellt där idag...
Slutar vid 13.40 och då ska jag ta cykeln hem, göra något och sen ska jag ta bussen till Västergarn för att träffa Emma. Ska bli super mysigt och jag saknar verkligen hennes två hus! Måste vara där mer i sommar.
Där ska vi ju, som jag sa igår, gå igenom de sista grejerna till Bussluffen med sista dagens schema, packning och pengar + ett boende sen ska vi också få ordning på bloggen.
HA DET SUPER IDAG!

"Denmossigeodensandige"

Ja, okej. Jag orkar verkligen inte hålla mig...om något roligt ska hända som jag ABSOLUT inte får säga så går det ett par timmar sen håller jag på att spricka!! Skrev ju igår att bloggen ska få en överasskning på Onsdag (imorgon) men jag tar den överasskningen nu istället.

Kom hem igår efter ett stund på stan, satte mig vid datan och allt var helt normalt och bra. Börjar chatta lite med Emma och plötsligt, från ingenstans så slår det mig att jag plötsligt vill starta blogg med henne! Och eftersom Emma är världens bästa så säger hon lite motvilligt och efter en lång skrattattack; Okej :)
Jag blir ju såklart jätte glad och super engagerad och vill genast börja prata bloggnamn och design o.s.v, Emma som håller på med att skriva en ansökan verkar lite lagom glad och "på" men ja, hon känner ju mig och jag antar att hon väntade det värsta så...
Iallafall så kom vi fram till 3 förslag på ev bloggnamn; Sommarbarnen (efter som vi båda ÄLSKAR sommaren med stort Ä!!) , 2milbort (eftersom vi bor 2 mil ifrån varann i alla riktningar) och denmossigeodensandige (Om ni har svårt att urskilja orden så står det "Den mossige o den sandige" vilket kommer från att både hon och jag skriver dagbok, min är sandfärgad och hennes är mossgrön...plus att jag har någon liten gömmd och glömmd förälskelde till stränder och hon är ju praktiskt taget uppvuxen i skogen...så det passar ju super duper bra)

Och eftersom vi är som vi är så väljer vi ju såklart "denmossigeodensandige", helt galet, udda och speciellt precis som vi är. Allt vi gör är i princip galet...(hur ska det gå på bussluffen....) och vi ställer upp och gör sjukt galna grejer för varann. Och jag vet inte hur Emma känner men jag skulle gå igenom eld för henne. 

Ja, så det är själva nyheten. Jag och Emma startar blogg tillsammans imorgon! 

Hur blir det med den här bloggen då? Kommer jag överge den? 

NEJ! Såklart inte. Kommer spara hela bloggen men jag kommer kanske inte uppdatera den, men den dagen då Emma och jag tröttnar på att ha blogg tillsammans så måste jag ju ha något att komma tillbaka till. Så svaret är nej, jag tar bara en längre paus.

Så det ska jag och Emma göra imorgon alltså...Eller egentligen så ska vi ha vårt officiella "Bussluff-möte" imorgon och bestämma det sista och fixa ihop schemat för Fredagens bussåkning. Måste också kolla över pengar och packning plus 1 boende som inte är riktigt klart än...Åhh, jag längtar verkligen!! Ska bli så sjukt roligt! Och att det bara är 15 dagar kvar är ju helt ofattbart! 15 dagar är ju bara 2 veckor och! Plus att nästa vecka kommer gå som en dans eftersom vi har en Sociaritetsdag (eller vad det nu hette) och 1 studiedag...Plus att det 20:onde är det "tema dag" i skolan!! Sjukt kul.
Och påtal om den tema dagen så behöver jag hjälp!
Man ska klä ut sig till ett yrke! Hjälp, några förslag!?


Underskattade...

Ja, ikväll är det DM match mot AIK. Jag fattar ingenting då det gäller den här matchen men det är väl bara att spela och se glad ut antar jag ;)
Vi ska ställa upp med ett lag bestående av 7 U-spelare och 7 damspelare...vi ska spela mot ett 94 lag som dessutom spelar i 95 serien...? Jag vet att man absolut inte ska underskatta någon men när man ser det såhär svart på vitt så värkar det ganska ojämt faktisk...

Aja, får bara hoppas på vinst!

Surprice :)

På onsdag får ni en överasskning bloggen! <3


...!?

"Vill bara gå fram till dig och berätta allt! Låta alla jävla piss känslor bara strömma ut! Men jag vågar inte...Vågar inte riskera att svika dig inte som en gång förut. Det får inte hända! Jag vågar inte komma nära dig, inte närmare än såhär, såhär är det jätte bra, eller okej, kanske liiiite närmare men inte mer, inte mer än liiiite till. Att tänka sig in i en situation där jag lämnar dig, där jag sviker och bara vänder ryggen är min värsta och ända mardröm. Vad ska jag göra!? Kan du inte berätta så jag fattar, skippa blickarna och de slingrande meningarna och bara säg det rätt ut! Säg vad jag ska göra, hur jag ska bete mig. Gör jag rätt, fel? Snälla, ta tag i mig, ruska om mig och berätta hur jag ska göra! Snälla, det skulle vara värt guld, verkligen...."


"En kväll att minnas"

Sanningen är att jag faktisk MMS:ade en bild från grillningen igår kväll men tydligen har det inte kommit fram än..?
Den andra sanningen är att jag hade hur kul och mysigt som helst igår och jag längtar tills nästa gång någon bestämmer sig för att dra igång något.

Men vi ångrade genast att vi inte bjudit dit några killar...av en anledning....HUR FAN TÄNDER MAN EN GRILL!?
Matilda som troligen kollat in sin pappa hällde på lite grillkol (nej, juste...vårt första bekymmer var ju hur man fick upp kol-påsen...) , sen på med lite skvätt tändvätska....(varför ska sådant vara barnsäkert för!?) och så tände vi på. Till en början gick det ju bra...lågorna fanns och det blev varmt men sen....så började det bara röka och vi tyckte allihopa (som sätt våra pappor om fredagskvällarna) att det gick en aning fort, det brukade ju ta jätte lång tid!
Så på med mer tänksvätska och 1000 tändstickor som hälften av dem slocknade på vägen ner till kolen...
Efter ca 30 minuter så la vi på våra grejer (jag hade hamburgare!) och det gick...har ingen aning om vi gjorde rätt men men...mat fick vi iallafall.

Sen började en viss Emma (H) leka med elden...(jäkla pyroman!) och tändvätskan och gjorde en liten brand nere på sten stranden och min första tanke var "Okej, vissa majbrasor ställdes in...då kanske det inte är så JÄTTE bra om ett gäng 14 åriga tjejer leker med elden nära en "kulle" med snus trot gräs!!"
Men vi lät dem hållas och jag har inte läst tidningen än men jag tror inte att Kneippbyn brunnit upp, så det gick nog vägen.

Vi tjejer som var där var;
Amanda
Beatrice
Matilda
Emma
Elin
Lowe
Jennifer
Jag

Nu ska jag äta frukost, byta om, sen är det dags för seriestart mot Stenkyrka!

Vem har inte tänkt såhär!?


2 Maj

Ojoj, upp vid 8.40 imorse, 9.00 skulel jag vara nere vid Kneippbyn och kratta! Blää!! Tänk att man inte lär sig med åren att det är inte roligt att gå dit, inte ett dugg. Nästa år tänker jag vägra, inte en dag till med utomhus jobb...Usch!
Då säljer jag hellre lotter och skit.
Aja, kom iallafall ifrån lite tidigare, från början var det sagt att vi skulle hem vid 16.00 men vi 4 IFK tjejer som var där drog allihop vid 14.00 någon gång.
Då satt jag i typ en halv timma och försökte få med henne och Agnes på den lilla "fest" "tjejmiddag" (ja, kalla det vad ni vill) som vi ska ha ikväll. Men nej...det gick inte att få med henne. Men men, vi är typ 6-7 st ändå så det är lugnt men det är ju roligare desto fler som är där.

Ja, så det ska bli så himla mysigt ikväll, är ganska stolt eftersom jag var den som kom på ideen :) Sen att det var Bea som är den som kämpat mest med att få ihop alla är ju en annan sak haha :)

Så snart ska jag börja fixa iordning lite grejer. Måste till affären och köpa mat, dryck och godis, sen måste IFK baggen få premiär ikväll, ska packa i den med filtar, tjock tröjor och allt sånt, det lär ju bli kallt, ja, svinkallt rentutsagt!

Nu ska jag kolla in Växjös fotbollsgymnasiums hemsida, sen dusch, sen affären och sen kan kvällen börja.

Kärlek...

Varför ska det vara så jävla svårt!? Att bara inse...? Visst, det har hänt saker som gjort mig rädd och när det gäller kärlek så har jag svårt att både lita på mig själv, och andra. Jag fick min första "riktiga" (ja, jag var tillsammans med honom i mer än 1 vecka) pojkvän när jag gick i 4:an...Jag var aldrig kär...eller inte så kär att jag minns det idag iallafall men ja, lite känslor var väl inblandade. Vi var tillsammans i några månader men inget hände, vi lådsades inte om varandra han behandlade mig som ingenting vilket gjorde att mig rädd att närma mig. 1 kväll gick allt snett, allt gick så fort och det är första och senaste gången jag föll för grupptrycket. Något hände vilket förändrade allt, jag förstod inte allvaret förens några dagar efter och då var det försent...alldeles försent. De som lovat att hålla tyst kunde nu inte sluta prata, eller skvallra, är väl ett mer passande ord. Allt rasade ihop och det gick dagar jag bara grät mig igenom, nätter då jag låg klarvaken till inpå småtimmarna då jag somnade och vaknade i gråt. En dag tog både jag och han, förnufftet till fånga och för första gånget pratade vi, ja, vi pratade igenom situationen och det var så hemskt...det var hemskt för jag insåg då vad jag egentligen gjort, för mig var det egentligen "ingen big deal" men att se och verkligen förstå hur han kände och att sedan sätta mig in i situationen...ja, det var då det började svartna för ögonen, jag ville bara bort. Men det värsta var orden han slängde ur sig, riktat rakt mot mig, det fanns inget medlidande ingen lindrande fras som jag idag kan se tillbaka på och faktisk känna att det var inte så hemskt...för det var det. Allt jag ser idag är hämska ord som bara kastas rakt emot mig, det är det ända jag minns.

Idag är jag och "killen" rätt så bra kompisar, vi umgås då och då men det jag gjort finns ändå kvar, jag har lärt mig att blunda för det men det krävs inte mycket för att jag ska kunna öppna ögonen igen.

Så idag är jag rädd...rädd för att såra någon som faktiskt gillar mig, igen. Tjejkompisar är 1000 gånger lättare, varje dag närmar jag mig nya tjejer utan att ens tveka jag bara kör på och om jag råkar såra någon så vet jag alltid hur jag ska göra för att det ska bli bra igen. Jag vet vad tjejer vill höra, vad de vill veta och vad de vill vara med om, men med killar är det inte samma sak.
Där är jag helt borta, har ingen aning om vart jag ska ta vägen, vad jag ska göra, vad jag ska säga elle rhur jag ska bete mig.
Jag har varit kär sen dess, inte så många gånger, men det har hänt. Jag har aldrig sagt det till killen, bara gömt det ihopp om att jag ska glömma snart....Jag är rädd.
Rädd för att svika, rädd för hur jag ska bete mig om någon närmar sig, rädd för att tänka tanken.

Varför fan ska kärlek vara så innåt i helvete svårt!?  Det är delvis mitt fel, jag vet och jag vet faktisk inte vad jag ska göra...

Ren jävla dagisnivå!

Är det varmt idag?
Har inte vart ute än...Har mest suttit här och ätit frukost. Smsat lite med Emma och hon kan tyvärr inte komma hit, riktigt synd...Men imorgon har jag lust att dra ihop ett gäng tjejer och göra nått. Kanske en liten tjejmiddag eller bara lite shopping eller nått. Någon som är med!?

Sen på söndag är det ju dags för seriestart...!! Äntligen!
Får också spela med nya stället, underbart! Och för första gången under hela min "fotbolls karriär" så har jag ett eget bestämmt nr. Har aldrig tyckt att det vart viktigt utan har bara tagit något. Bara jag får spela så skiter jag i resten ungefär...Alla kan ju inte spela fotboll så jag väljer att fokusera på det och vara lycklig istället för att gnälal om något speciellt nr. Men nu när vi skulle fixa nytt ställ så sa våra tränare att alla skulle ha sin egen tröja med sitt eget nr och på vägen till huset där vi skulle teste tröjorna så frågar min tränare vad jag vill ha för nr och det första som komme rupp i huvet är ju förstås....Nr 6. Malins heliga nr som hon hade i Umeå. Så nu har jag faktisk ett nr... :)

Men nått som jag blir så trött på är allt gnäll kring tröjor, shorts, sponsorer, bollar...ja allt gnälls det om.
Tröjorna är fula, shortsen är för "sladdriga", sponsoererna är för många och fula och bollarna är för stora!? Fan, sluta gnäll!!!
Här är vi ett gäng tjejer som får möjligheten att spela fotboll så varför gnälla om tröj-nr och bollar!? De sjunker till ren dagis-nivå och börjar (seriöst) nästan gråta om de inte får just "sitt" tröj-nr...Herregud säger jag bara!

Spelar ni fotboll för att se snygga ut eller för att ni älskar att spela!? Ibland undrar jag faktisk...

Majungen

Åhh, God morgon!
Hur var er Valborg egentligen? Min var perfekt. Men jag tänker inte skriva så mycket om det, bilderna från igår får säga sitt.

Idag är det 1 Maj vilket betyder;

3 dagar kvar till seriestart
20 dagar kvar till bussluffen
27 dagar kvar till jag kan kalla mig själv 14 år!

Ja, Maj är nog min favorit månad.
Hela min familj fyller år;
8 Maj - Mamma
15 Maj - Pappa
24 Maj - André
27 Maj - Jag

Plus....

21 Maj - Min klasskompis Emma
22 Maj - En killkompis
23 Maj - Min kusin Olivia

I maj är också då fotbollssäsongen är som bäst! De första gångerna man kommer ut på riktigt gräs och får spela en riktig match! Gud va härligt! Så Maj är alltid en fullspäckad månad med 1000 födelsedagar, fotbollsmatcher på Helgerna (ja, både jag och brorsan spelar ju...) och ni i år ska bussluffen klämmas in också :)
Var nära på att det blev en resa till Stockholm också men det är som tur är uppflyttad ett par veckor!

Så idag ska jag kanske va med Emma, men det är väldigt oklart. Om inte så ska jag nog bara ta det lugnt, sola och njuta av att Maj har börjat!
Och igår fick jag ju också börja skriva dagbok, men jag måste säga att det var lite motigt igår kväll. Festen var slut och jag hade slumrat till framför tv:n...upp, klä om och så var man tvungen att sätta sig och skriva!? Haha, men det blir nog jätte bra ändå <3

Glad 1 Maj allihopa!

RSS 2.0