"gå-träning"

Sitter här och tar en paus i "gå-träningen" och än så länge har jag inte ont och inga skavsår. Det jobbiga är sen när jag får på nylonstrumporna för då glappar det så hämskt, mamma har samma problem och hon säger att man ska knipa med tårna men om jag ska göra det hela dagen så kommer jag få ont!
Har försökt komma på något. t.ex dubbelhäftande tejp eller att ta på en vanlig ankelstrumpa över med det sista kommer se helt knäppt ut och jag har ingen dubbelhäftande tejp så jag får väl knipa med tårna då...Fast jag har räknat ut att man går ju egentligen inte så mycket på ett bröllop, iallafall inte om det är ett kyrkbröllop vilket detta är. När jag var brudnäbb när jag var mindre åt min faster och "farbror" så blev det lite mer spring eftersom vi skulle till fotografen och så + att dom skulle vigas ute vid Syssne så det blev lite att gå men idag kommer vi väll sitta i kyrkan en stund och sen till byggdegården och äte i flera timmar...sen kom jag på imorse att det kanske blir dans...och eftersom jag hatar att dansa så skippar jag nog det eller så blir det barfota ;)

Och igår kväll, efter mingelfesten gick jag till Gården och fy vad kul vi hade!! Vi spelade typ charader och gud, jag höll på att dö så kul var det! Sen gick jag hem vid 12 och idag tänkte jag sova ut lite så jag gick väl upp för en timme sen. Måste börja göra mig iordning snart så det inte blir så stressigt, plus kanske gå lite mer, och sen har jag ju mitt hår och nylonstrumporna och...ja, jag måste nog verkligen börja nu ;)


Kommentarer
Postat av: Bea

Ja, eller hur. Det var skit kul på gården i fredags! Kom ihåg att komma på onsdag så vi kan spela igen ;) <3

2009-09-20 @ 16:22:03
URL: http://booksbybea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0