på 7cm

Imorse var det riktigt tungt. Orkade nämligen inte leta efter mobilen igår kväll så jag sket i Alarmet, så jag vaknade vid 7 vilket inte funkar längre! Speciellt inte när man inte valt kläder kvällen innan...Men vid 7.40 stressade jag iallafall ut och cyklade så fortjag kunde, så jag fick ont i halsen, till skolan och väl där, några små minuter innan 8 så får jag reda på att vi inte börjar förens 10 över...alltså hade jag stressat i onödan...

Sen i skolan var det ju alla ämnen plus lite klubb-tävling på matten...som jag inte vann, men Jasmine gjorde och eftersom hon inte ville ha sin klubba så fick jag den! Och den smakade precis som mommos pannkakor med sylt! Mums!!!
Efter skolan cyklade/gick jag och Jasmine först till ÖB där vi köpte glass och sen fortsatte vi in till stan eftersom jag skulle köpa skor tills imorgon. Mamma hade nämligen köpt ett par igår och jag ville också ha sånna. Och när vi kommer dit så hittar vi ett par som jag trodde var dom. Så efter många om och men och letande av rätt storlek så hittade jag ett par 37 som jag tyckte såg bra ut. SÅ jag betalar och vi går ut. Sen när vi är ute så tar jag upp dom och kollar lite extra på dom, även under skon och märker att det är fel sko! Under mammas skor var det blommor, under dom här var det räfflor...Men dom var ju exakt lika dana och dom kostade precis lika mycket så jag tänker inte mer på det...sen kommer jag hem och märker att mina skor kanske var några centimeter högre...haha typ 7-8, medans mammas typ var 4...Jag kunde gå i mammas men såg det bra ut i mina 7cm? Så mamma och jag leker lite Anna Anka (från Svenska Hollywood fruar) och konstaterar att det blir bra. Lite jobbigt bara med nylonstrumporna för det glappar lite men det blir nog bra. Och så måste man bara ha i huvudet att trampa ner klacken först  och ta mellan stora kliv i lagom tackt, då ska det nog gå bra ;)

Ska försöka ta lite kort under bröllopet imorgon och även på mig men eftersom jag är världens sämsta på att lägga ut bilder så får vi se när ni får se dom...

Men iallfall, kl 17.30 cyklar vi upp till IP och minglar med alla sen sätter lekarna igång. Pappa och Mulle var lekledare och jag tror faktisk att dom fick till det. Jag och Mikaela stod i 1,5 timme på en station och frös ihjäl!! Inte varmt! PÅ vår station skulle man bara kasta bollar i hink på olika svårighetsgrader, hur simpelt som helst, ändå var det folk som inte fattade!! Suck.
Men det blir säkert jätte bra imorgon, har också bestämmt att jag inte ska locka hela håret utan sätta upp det i knut och sen locka lite som ska falla ner och eftersom det tar 2 timmar att locka hela mitt hår så är det en enorm lättnad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0