Daddy's Girls

Emma åkte till båten vid 6.30, hon ska till Stockholm (som vanligt), vill också åka dit!!!
Och stackars Emma sov ungefär bara 4 timmar inatt eftersom det blev rätt sent igår kväll.

Emma kom till mig vid 8 tror jag att den var. Vi satt och kollade på The voice och skrev brev. Igår grävde vi nämligen ner en låda med massa grejer i +brev till oss själva. Vi ska gräva upp lådan om 6 år, när vi är 20. Ska bli jätte spännande!
Sen efter några timmar började vi göra oss iordning; lockade håret, sminkade oss och packade tonvis med kläder, skor och smycken eftersom vi skulle ut och ta massa kort!
Kl 14.00 var vi helt klara och gick ner till Kneippbyn stranden och bytte om till klänning och jag tänkte vara lite smart och sätta på mig gummistövlar och sen ställa mig i havet men gummistövlarna hade jag kunnat vara utan, Vilka såll!

Blev dyngsur och strumporna blev ju helt oanvändbara. Så det var bara av med allting, men det var faktisk inte så hemskt kallt i vattnet, jag trodde att det skulle isa i fötterna men det var bara väldigt väldigt kallt!
Efter en timme började vi gå uppåt genom Skogen och fotade på massa olika platser. Vi var där ute till 17.45. Blev många fina bilder.
Väl hemma fick jag reda på att jag har en skuld till bibilioteket på 650 kr...Så idag måste jag in och lämmna lite böcker och hoppas att vi slipper betala ;)

Vi gick till affären och köpte mat och lite godagrejer, hem, åt och sen gick vi till Gården och var där resten av kvällen. Träffade bl.a Oscar och Simon som vi spelade pingis med och Oscar blev också dagens hjälte eftersom han hittade mitt halsband, som jag inte ens visste var borta...Men Tusen Tack Oscar!

När vi kom hem såg vi på One Tree Hill, pratade och sen vid 1.30 slocknade vi i min säng.

Och nu när jag sovit lite till så måste jag nog börja planera dagen lite. Jag ska:

Städa mitt rumm
Plocka upp alla kläder som fick följa med till skogen/stranden.
Åka in till stan och lämna alla böcker.
Träna kl 17.00
Sen är jag lite nyfiken på "Daddy's Girls" på MTV så jag tror att jag ska börja med att se ett avsnitt precis nu :)

Kommentarer
Postat av: Bea

Hallå? Jag var också med och spelade pingis.

2009-10-22 @ 19:56:29
URL: http://booksbybea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0