Imorgon!?

Är det någon mer än mig som har missat att nyårsafton är imorgon!?
Jag blev iallafall helt till mig när mamma sa att det var imorgon...Hur kunde jag missa det?

Haha, det är iallafall väldigt tveksamt om jag kommer orka till 12 slaget imorgon...Suck.
På förmiddagen ska jag träna till 12, sen vet jag inte om jag åker upp i västerhejde hallen (dom jag ska fira med ska nämligen ha lite lekar och grejs där) men eftersom jag inte vill fira med dom överhuvudtaget så tycker jag att det räcker med de 6 timmar som jag verkligen måste vara där!
Men jag tror somsagt att jag hoppar det.

Sen vid 16-17.00 någonting ska jag in till Farmor och farfar och ha minijulafton med mina kusiner.
Och sen ska vi alltså bort och fira in det nya året. Suck! JAG VILL VERKLIGEN INTE!!! Kan vi inte bara hoppa över själva nyårsafton och direkt till nästa dag?

Men jag kommer iallafall få en super avslutning med det här lovet. Den 7 ska jag och Emma nämligen till Stockholm igen. JIPPIE! Haha, lyckad start på terminen...

Nej, nu ska jag lägga mig och se film! Fick hem ett stort paket från CDON idag. Så World Trade Center, A walk to remember och Grey's Anatomy säsong 2 har jag framför mig just nu! Lucky Me :)

Kommentarer
Postat av: Leonard

Hej! Tyvärr har jag varit dålig på att svara på kommentarer igen, men jag har varit hos släktingar och firat så jag har inte prioriterat datorn de senaste dagarna!Hoppas i alla fall att allt är bra med dig, och passar på att önska dig ett gott nytt år redan nu! :)Leonard

2009-12-30 @ 18:28:31
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: V I L J A

Smyger in & Önskar dig en fin start på 2010! :)

2009-12-31 @ 18:07:08
URL: http://viljasvarld.blogg.se/
Postat av: Juni

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-05-07 @ 02:04:35
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0